SalomonFishing
Üye
Sürekli acemilerden, ucuz takımlarla gelenlerden şikayet ediyorsunuz da siz nerede nasıl öğrendiniz bu işi? Doğuştan gelen bir yetenek misiniz?
Madem balık var, madem ki her vatandaş eşit haklara sahip, o zaman her kes gelir her yerde olta atar. Gide gele eksiklerini görür, ya vazgeçer, ya tecrübe edinir devam eder.
Ben 10 yıldan fazladır gitmiyorum boğaza. Tek sebebi aşırı kalabalık, kendini bilmezlerin oranın sahibi gibi davranarak diğerlerini küçümsemeye çalışması, her takılan, karışan oltada ortalığı savaş alanına çevirmeleri yüzünden keyif için yapılan bir işin eziyete ve sinir harbine dönüşmesi yüzünden.
Ben sizin burada bahsettiğiniz kadar merada da iyi niyetli hoşgörülü olduğunuzu dusunmuyorum ben amatörün dostuyum ama amatorlugunu bilecek ustasına saygısını gösterecek o da ona sevgi ve değer verecek bu işler böyle yürür bugün Anadolu yakasında nereye giderseniz gidin palamutcu şahin denildi mi demirbaslar tarafından tanınan bir kişiyim ben katıldığım onlarca sertifikalı yarışma var kimse kimseyi burada linclemeye çalışmasın Algida seçicilik de yapmasın ben sanki insanları disliyormusum gibi