İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üsküdar sahili Galata Köprüsüne dönmüş.Yemliyi artık uzak atan yok, olduğu yere indiriyolar
18585940a6452d97ad950e3a6a3bce40.jpg

hocam adına yazdığın ilçenin kıyılarında efsane balık var ama bir o kadar da hobiyi unutmuş hırs yapmış insan kaynıyor evet çok güzel balık var ama keyif yok insanlar birbirileriyle didişiyor sahte yemler kesilip çalınıyor evet tam anlamıyla çalınıyor sahteler sürekli üst üste bu eziyete razı olsan varsa çubuklu efsane balık yapıyor 100 balıkta 2 si sarıkanat belki gerisi sırf lüfer ama kartalda oturan biri olarak kendi kıyımdan balık tutmadan dönmek daha çok keyif veriyor. Umarım balık iç kısımlara girer bir an önce de 1-2 taneye şükür diyen benim gibilerde rahatlar sizde oranın yerlisi olarak rahatlarsınız bahçelievlerden gelen biriyle tanışmıştım durumu siz düşünün
Aynen üstad Gaziosmanpaşa dan gelmişler 😁 saat 9 olmuş hala spin deniyorlar. Yapacak bişey yok o kısma gitmiyorum spine sıkıntıda yaşamıyorum.

İş kötü boyutlara ulaşmış maalesef. Karışan oltayı keserek ya da o hararetli anda çantadan kovadan araklayarak maket çalma olayları başlamış. Allah akıl fikir versin. Hırsızlık nedir arkadaş ? Etçiliği görmüştük ama yağmalama nedir? Giden arkadaşlar gözünüz açık olsun ve mümkünse tek gitmeyin.

İş kötü boyutlara ulaşmış maalesef. Karışan oltayı keserek ya da o hararetli anda çantadan kovadan araklayarak maket çalma olayları başlamış. Allah akıl fikir versin. Hırsızlık nedir arkadaş ? Etçiliği görmüştük ama yağmalama nedir? Giden arkadaşlar gözünüz açık olsun ve mümkünse tek gitmeyin.
Dün dayanamayıp girdim o kalabalığa ve bol bol stres,sinir,gerginlik yüklenip döndüm Dediğiniz durum malesef var. Oltalar karışınca hızlı hızlı laf söz dinlemeden kendi önlerine çekiyorlar. Çalma niyeti olmayanlarda bile bu refleks gelişmiş. Kendi sahteleri çalınmasın diye karışan sahteleri herkes kendi önüne çekip çözmek istiyor. Gözün açık olmazsa gitti sahten. Bir seferinde sahtemi klipsten çıkarmışken elinden aldım adamın. Az daha geç kalsam gitti emektar prey
1 saatte 3 balık aldım. 4 kere klips değiştirdim. 15m yakın ipim gitti. Sinir stres gerginlik. Olmaz olsun böyle av
Allah'tan herkes balık alıyorda gerginlikleri azalıyor insanların. O ortamda balık çıkmamaya başlarsa ciddi ciddi büyük olaylar çıkar..
4a439212657271f04de4df3ded1af92f.jpg

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kurşun arkası için sahte önerebilecek var mı ?
Wily marka 9 yahut 7 cm olanlardan pembe kafa beyaz, limon yahut palyaço olabilir. Yahut oskar magician 7 cm olanlardan farklı renkler.kendo 7.5-8 cm olanlarda güzel. Ama balık bolsa kaşık candır😉
İşin açığı önemli olan balığın ilgisini çekebilmek, farlı boy ve renklerde 9-8-7 cm ( genellikle açık renkler ) sahteler ile 7.5-8 cm kaşık av esnasında çantanda bulunursa güzel olur üstad. Zira kurşun arkasında kopmalar çok oluyor, ona göre yanında getirmek gerekiyor.

Back