muhsinayhan
Aktif Üye
Üsküdar sahili Galata Köprüsüne dönmüş.Yemliyi artık uzak atan yok, olduğu yere indiriyolar
Bu sene durum çok rezil.. inanılmaz bir yamyamlık var ..!Üsküdar sahili Galata Köprüsüne dönmüş.Yemliyi artık uzak atan yok, olduğu yere indiriyolar
![]()
Aynen üstad Gaziosmanpaşa dan gelmişler 😁 saat 9 olmuş hala spin deniyorlar. Yapacak bişey yok o kısma gitmiyorum spine sıkıntıda yaşamıyorum.hocam adına yazdığın ilçenin kıyılarında efsane balık var ama bir o kadar da hobiyi unutmuş hırs yapmış insan kaynıyor evet çok güzel balık var ama keyif yok insanlar birbirileriyle didişiyor sahte yemler kesilip çalınıyor evet tam anlamıyla çalınıyor sahteler sürekli üst üste bu eziyete razı olsan varsa çubuklu efsane balık yapıyor 100 balıkta 2 si sarıkanat belki gerisi sırf lüfer ama kartalda oturan biri olarak kendi kıyımdan balık tutmadan dönmek daha çok keyif veriyor. Umarım balık iç kısımlara girer bir an önce de 1-2 taneye şükür diyen benim gibilerde rahatlar sizde oranın yerlisi olarak rahatlarsınız bahçelievlerden gelen biriyle tanışmıştım durumu siz düşünün
Ben o açıdan paylaşmamıştım ama öyle malesef. Bi sonraki sirkülerde lisans+eğitim şart olur inşBu sene durum çok rezil.. inanılmaz bir yamyamlık var ..!
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün dayanamayıp girdim o kalabalığa ve bol bol stres,sinir,gerginlik yüklenip döndümİş kötü boyutlara ulaşmış maalesef. Karışan oltayı keserek ya da o hararetli anda çantadan kovadan araklayarak maket çalma olayları başlamış. Allah akıl fikir versin. Hırsızlık nedir arkadaş ? Etçiliği görmüştük ama yağmalama nedir? Giden arkadaşlar gözünüz açık olsun ve mümkünse tek gitmeyin.
Dediğiniz durum malesef var. Oltalar karışınca hızlı hızlı laf söz dinlemeden kendi önlerine çekiyorlar. Çalma niyeti olmayanlarda bile bu refleks gelişmiş. Kendi sahteleri çalınmasın diye karışan sahteleri herkes kendi önüne çekip çözmek istiyor. Gözün açık olmazsa gitti sahten. Bir seferinde sahtemi klipsten çıkarmışken elinden aldım adamın. Az daha geç kalsam gitti emektar prey
Wily marka 9 yahut 7 cm olanlardan pembe kafa beyaz, limon yahut palyaço olabilir. Yahut oskar magician 7 cm olanlardan farklı renkler.kendo 7.5-8 cm olanlarda güzel. Ama balık bolsa kaşık candır😉Kurşun arkası için sahte önerebilecek var mı ?