Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Boğazda balık bolluğu kadar, ….. bolluğuda var… İşin b.ku çıktı… balık avı keyif almaktan çıktı, etçiliğe döndü… elindekinin olta olduğunun farkında olmayan binlerce kişi var… risk yüksek…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün akşam saat 16:30 gibi Çubuklu dan geçtim, durum vahim. Akşama spin hazırlığı yapılıyor ve yer tutma kavgası başlamıştı :)
Dediğin gibi işin keyfi kaçtı, b..ku çıktı maalesef...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yaw hobiyi anlarım yeni başlayanıda ama hırs farklı bir durum. Hırs olunca hoşgörü insanlık hobi devre dışı kalıyor millet insanlıktan çıkmış gibi. Sanki başka yerde balık yok tek çubukluda var. Kalabalıkta uğraşanlara allah sabırlar versin 😁😁 güzel tarafı kurşun arkası yapan sayısı geçen seneye göre ciddi azalmış gibi 😁😁 gece sabahlayınca sabah surfe kimse kalmıyor gibi neredeyse 🙂

uwritetherules

Yeni Üye
Adı
Umut
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hocam adına yazdığın ilçenin kıyılarında efsane balık var ama bir o kadar da hobiyi unutmuş hırs yapmış insan kaynıyor evet çok güzel balık var ama keyif yok insanlar birbirileriyle didişiyor sahte yemler kesilip çalınıyor evet tam anlamıyla çalınıyor sahteler sürekli üst üste bu eziyete razı olsan varsa çubuklu efsane balık yapıyor 100 balıkta 2 si sarıkanat belki gerisi sırf lüfer ama kartalda oturan biri olarak kendi kıyımdan balık tutmadan dönmek daha çok keyif veriyor. Umarım balık iç kısımlara girer bir an önce de 1-2 taneye şükür diyen benim gibilerde rahatlar sizde oranın yerlisi olarak rahatlarsınız bahçelievlerden gelen biriyle tanışmıştım durumu siz düşünün

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Üsküdar sahili Galata Köprüsüne dönmüş.Yemliyi artık uzak atan yok, olduğu yere indiriyolar

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hocam adına yazdığın ilçenin kıyılarında efsane balık var ama bir o kadar da hobiyi unutmuş hırs yapmış insan kaynıyor evet çok güzel balık var ama keyif yok insanlar birbirileriyle didişiyor sahte yemler kesilip çalınıyor evet tam anlamıyla çalınıyor sahteler sürekli üst üste bu eziyete razı olsan varsa çubuklu efsane balık yapıyor 100 balıkta 2 si sarıkanat belki gerisi sırf lüfer ama kartalda oturan biri olarak kendi kıyımdan balık tutmadan dönmek daha çok keyif veriyor. Umarım balık iç kısımlara girer bir an önce de 1-2 taneye şükür diyen benim gibilerde rahatlar sizde oranın yerlisi olarak rahatlarsınız bahçelievlerden gelen biriyle tanışmıştım durumu siz düşünün
Aynen üstad Gaziosmanpaşa dan gelmişler 😁 saat 9 olmuş hala spin deniyorlar. Yapacak bişey yok o kısma gitmiyorum spine sıkıntıda yaşamıyorum.

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu sene durum çok rezil.. inanılmaz bir yamyamlık var ..!

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben o açıdan paylaşmamıştım ama öyle malesef. Bi sonraki sirkülerde lisans+eğitim şart olur inş

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
İş kötü boyutlara ulaşmış maalesef. Karışan oltayı keserek ya da o hararetli anda çantadan kovadan araklayarak maket çalma olayları başlamış. Allah akıl fikir versin. Hırsızlık nedir arkadaş ? Etçiliği görmüştük ama yağmalama nedir? Giden arkadaşlar gözünüz açık olsun ve mümkünse tek gitmeyin.