İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anadolu yakasi bogaz yukari spin meralarinda millet birbirine silah falan cekerse sasirmam artik, gidenlerden duyduklarimiz rezalet resmen. Analdudan kasit marmara ise artik denenebilir bence, 1,2 alma sansimiz var gibi, pazara kadar lodos gösteriyor, marmara icin simdi degilse ne zaman 🙂

Anlaşılan birileri sosyal medyadan güzel paylaşımlar yapıp milleti çubukluda çakal burnuna yığmış resmen adım atacak yer yok 😬😬 işin garibi öyle yığdıracak balıkta görmedim, ki bence balık olta atmadan karaya atlasa gene o kadar dolulukta atmak mantıksız. Balıktan çok yandakini yakalıyorlar her atış aksiyon 😁 Hemen bi yan tarafta 1 -2 kişi denerken orası kuyruk olmuş atanlara sabırlar diliyorum 🙂

Cubuklu lufere niyet palamuta kısmet peşinde olanlara rast gelsin
IMG_20211022_190306.jpg

Anlaşılan birileri sosyal medyadan güzel paylaşımlar yapıp milleti çubukluda çakal burnuna yığmış resmen adım atacak yer yok işin garibi öyle yığdıracak balıkta görmedim, ki bence balık olta atmadan karaya atlasa gene o kadar dolulukta atmak mantıksız. Balıktan çok yandakini yakalıyorlar her atış aksiyon Hemen bi yan tarafta 1 -2 kişi denerken orası kuyruk olmuş atanlara sabırlar diliyorum

Dün gece patladı 🙂

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kraçe arkasi yoklamalar spin de henuz uzmedi.
Boylar gayet guzel ki balikda bi o kadar istahli saatine denk gelirseniz.
Binmedigi sahte yok denebilir.Fakat ben duo ryuki,jerkbait 120sp ve daiwa shoreline shinerlari calistirmadim.İnat etmesem belki cok daha fazlasini alabilirdim.
Tüm baliklarin yillar once aldigim üç iğneside kendinden geçmiş(hatta ilk üçlünun teki kirik olmasina rağmen) boyasi dağılan rapalaya atlamasi cidden şaşirtmadi değil.
Daha iyileri peşinde olanlara rast gelsin.
IMG-20211023-WA0020.jpg
IMG_20211021_222132.jpg

M2007J1SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back