Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Sanırım bir tek ben varım :) Hangi meraya indiysem, kurşun arkası, yemli, spin hepsini denedim, muhabbet hep şu oldu "abi burdan şu kadar gün önce veya dün şu kadar parça lüfer aldık", biz de deniz havamızı aldık, muhabbetimizi yaptık geldik, isyan etmeyeceğim, çabalamaya devam :):)
Yalnız değilsin üstad. Sahile inince "Abi dün ne balık yaptı yaa!" diye duyuyoruz çoğunlukla. Bir arkadaş bunun üzerine "yahu bu haftada bilmediğimiz dün diye bir gün var bence. Bulalım o günü ve balığa dün gidelim. " demişti. :)

legendario

Aktif Üye
Adı
Lütfü Özbay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sanırım bir tek ben varım :) Hangi meraya indiysem, kurşun arkası, yemli, spin hepsini denedim, muhabbet hep şu oldu "abi burdan şu kadar gün önce veya dün şu kadar parça lüfer aldık", biz de deniz havamızı aldık, muhabbetimizi yaptık geldik, isyan etmeyeceğim, çabalamaya devam :):)
Bende kaçtır gidip geliyorum bol bol temiz havayla geri dönüyorum. Kovalamaya devam.. :)

52Eagle

Üye
Adı
Murat K.
Hava lodosa döndü, Anadolu yakası bu akşam için spin durumu sizce ne olur, tecrübeli arkadaşlara soralım?

ktg666

Aktif Üye
Adı
KEREM
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Anadolu yakasi bogaz yukari spin meralarinda millet birbirine silah falan cekerse sasirmam artik, gidenlerden duyduklarimiz rezalet resmen. Analdudan kasit marmara ise artik denenebilir bence, 1,2 alma sansimiz var gibi, pazara kadar lodos gösteriyor, marmara icin simdi degilse ne zaman :)

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Anlaşılan birileri sosyal medyadan güzel paylaşımlar yapıp milleti çubukluda çakal burnuna yığmış resmen adım atacak yer yok 😬😬 işin garibi öyle yığdıracak balıkta görmedim, ki bence balık olta atmadan karaya atlasa gene o kadar dolulukta atmak mantıksız. Balıktan çok yandakini yakalıyorlar her atış aksiyon 😁 Hemen bi yan tarafta 1 -2 kişi denerken orası kuyruk olmuş atanlara sabırlar diliyorum 🙂

lapin

Daimi Üye
Adı
Mert S.
Anlaşılan birileri sosyal medyadan güzel paylaşımlar yapıp milleti çubukluda çakal burnuna yığmış resmen adım atacak yer yok işin garibi öyle yığdıracak balıkta görmedim, ki bence balık olta atmadan karaya atlasa gene o kadar dolulukta atmak mantıksız. Balıktan çok yandakini yakalıyorlar her atış aksiyon Hemen bi yan tarafta 1 -2 kişi denerken orası kuyruk olmuş atanlara sabırlar diliyorum
Dün gece patladı :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çubuklu'da sadece kreçe var şu an.Yemliyle binde bir sarıkanat geliyor

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kraçe arkasi yoklamalar spin de henuz uzmedi.
Boylar gayet guzel ki balikda bi o kadar istahli saatine denk gelirseniz.
Binmedigi sahte yok denebilir.Fakat ben duo ryuki,jerkbait 120sp ve daiwa shoreline shinerlari calistirmadim.İnat etmesem belki cok daha fazlasini alabilirdim.
Tüm baliklarin yillar once aldigim üç iğneside kendinden geçmiş(hatta ilk üçlünun teki kirik olmasina rağmen) boyasi dağılan rapalaya atlamasi cidden şaşirtmadi değil.
Daha iyileri peşinde olanlara rast gelsin.
IMG-20211023-WA0020.jpg
IMG_20211021_222132.jpg

M2007J1SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi