es.barış61
Daimi Üye
🙂
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah abi. Sezon boyunca farklı farklı meralari deneriz. Anadolu yakasından Macro center orayada 3 4 kere geliriz kesin. Muhabbeti ortamı güzel olan meralardan. Ama dün akşam Macroda avlanan biri Facebook'ta canlı yayın açtı. Amanın o ne kalabalıktı öyle.Dün akşam Tarabya Macrocenter önü 18:30 - 20:00 arası spincilere iri lüfer imkanı verdi, almayan olmadı. Sonrasında gelen yağmurla balık azaldı, 22:00 gibi tamamen kesti.
116897 dosyayı görüntüle
O kalabalıkta olta atmak balık çıkarmak 

Tam köşe noktada millet köşe kapmaca oynuyor. Ben stres istemediğim için biraz daha sağ taraftan şansımı denedim. Çok şükür herkes nasibini aldı ama sol köşe gerçekten dirsek teması olta attı.Maşallah abi. Sezon boyunca farklı farklı meralari deneriz. Anadolu yakasından Macro center orayada 3 4 kere geliriz kesin. Muhabbeti ortamı güzel olan meralardan. Ama dün akşam Macroda avlanan biri Facebook'ta canlı yayın açtı. Amanın o ne kalabalıktı öyle.O kalabalıkta olta atmak balık çıkarmak
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün gece çubuklu da benzer bir durumdaydı, gece 3'te omuz omuza aktif calisan 62 kişi saydım. Yarısı balığın heyecanıyla arkasına bakmadan olta atıyordu. Neredeyse bir o kadar insan da kenarda bekliyordu. Maalesef boğazda spin yapmak gittikçe zorlaşıyor, sanırım cumartesileri ava çıkmamak daha hayırlı.
Reis sezonu erken açtın bu sene )Kurşun arkası