İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Meraya sokmaz nedir ki? Geleni kovuyorlarmı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam 300 liralık makine kamisiyla geliyor av tecrübesi yok tek bildiği çapari yapmak yediğinden ictiginden artırmış 10 bin liralık sistem yapmış potenzali twin powerli adamın üstünden dank diye atıyor bide laf işitince kabadayı kesiliyor özür dileyecegine üste çıkıyor böyle adamlar kovulur bu iş bu kadar basit

Kimse kimseyi bir yerden kovamaz. Babanın arazisi mi? Sen 10000 verdin, 20000 veren de gelsin seni kovsun. Varsa malın alırsın bi yalı oradan at dur yoksa vay ben daha eski balıkçıyım vay ben şu kadar para verdim buradan ben atarım falan boş işler bunlar. Rahatsız oluyorsan sen çeker gidersin.

Ha merada tanıdığın 2-3 kişiye güvenip yabancıya artislik yapıyorsan ters adama denk gelene kadar yaparsın.

Adam 300 liralık makine kamisiyla geliyor av tecrübesi yok tek bildiği çapari yapmak yediğinden ictiginden artırmış 10 bin liralık sistem yapmış potenzali twin powerli adamın üstünden dank diye atıyor bide laf işitince kabadayı kesiliyor özür dileyecegine üste çıkıyor böyle adamlar kovulur bu iş bu kadar basit

Bu iş porenzasız olmuyormu? Potenza alan adam oluyorda, okuma sı olan olamıyormu? Bu işlem set in markası ile değil, insanın kendindedir. Merada sabahlayıp, birde büyük tuvalati kalmış yapmadığı. Pislik içinde bırakmış. Asıl bunları kovacaksın, diğerlerini değil…

Bu iş porenzasız olmuyormu? Potenza alan adam oluyorda, okuma sı olan olamıyormu? Bu işlem set in markası ile değil, insanın kendindedir. Merada sabahlayıp, birde büyük tuvalati kalmış yapmadığı. Pislik içinde bırakmış. Asıl bunları kovacaksın, diğerlerini değil…

Saygili olan her zaman baş tacı yanlisi da olsa affı olur kendiside saygı sevgi görür merasini temiz bırakacak işi bilen adam olursa her zaman baş tacı olur problem yok.Kaldi ki ben o marka örneğini ortadaki emeği profesyonelliği dikkat çekmek için söylüyorum adam gelsin isterse kasnakla avlansin ama avın düzenini bozmasın ha bozuyorsa ne olursa olsun zaten kovulur

Son düzenleme:
Ben boğaza gitmeyeli yıllar oldu. Nedeni de az önce sildiğim mesajlar vb yüzünden. 3 gün üst üste aynı yere olta atmaya giden tesadüfen de balık yakalarsa kendini meranın sahibi sanmaya başlıyor ve kendinden sonra geleni dışlıyor.
300 Liralık takımla gelen 3 atış sonra oranın kendisi için uygun olmadığını anlar zaten ama kendini meranın sahibi sananlar üç atışa bile tahammül edemeyeceğinden hemen başlarlar söylenmeye.

Özellikle İstanbul’da amatör avcılar belgelendirilmeli (lisans) ve denetlenmeli. Psikiyatrik muayene özellikle şart olmalı.

Ben boğaza gitmeyeli yıllar oldu. Nedeni de az önce sildiğim mesajlar vb yüzünden. 3 gün üst üste aynı yere olta atmaya giden tesadüfen de balık yakalarsa kendini meranın sahibi sanmaya başlıyor ve kendinden sonra geleni dışlıyor.
300 Liralık takımla gelen 3 atış sonra oranın kendisi için uygun olmadığını anlar zaten ama kendini meranın sahibi sananlar üç atışa bile tahammül edemeyeceğinden hemen başlarlar söylenmeye.

Özellikle İstanbul’da amatör avcılar belgelendirilmeli (lisans) ve denetlenmeli. Psikiyatrik muayene özellikle şart olmalı.
Dönem dönem bu tipler foruma da dadanıyor maalesef..
Keyif kaçırmaya gerek yok.. 🙂

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back