muhsinayhan
Aktif Üye
- Adı
- Muhsin Ayhan
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne cüretle gelmiş 60 yıl önce onun kökünü kurutmasıymı demekki bi tane kalmış hemen kilometrelerce ağ gerelim çevresine ne teknoloji varsa kullanalım bınu da yok edelim mazallah peşinden diğerleri de gelmeye cesaret eder sonra
Maşallah abi. Sezon boyunca farklı farklı meralari deneriz. Anadolu yakasından Macro center orayada 3 4 kere geliriz kesin. Muhabbeti ortamı güzel olan meralardan. Ama dün akşam Macroda avlanan biri Facebook'ta canlı yayın açtı. Amanın o ne kalabalıktı öyle.Dün akşam Tarabya Macrocenter önü 18:30 - 20:00 arası spincilere iri lüfer imkanı verdi, almayan olmadı. Sonrasında gelen yağmurla balık azaldı, 22:00 gibi tamamen kesti.
Ekli dosyayı görüntüle 116897
O kalabalıkta olta atmak balık çıkarmak 

Tam köşe noktada millet köşe kapmaca oynuyor. Ben stres istemediğim için biraz daha sağ taraftan şansımı denedim. Çok şükür herkes nasibini aldı ama sol köşe gerçekten dirsek teması olta attı.Maşallah abi. Sezon boyunca farklı farklı meralari deneriz. Anadolu yakasından Macro center orayada 3 4 kere geliriz kesin. Muhabbeti ortamı güzel olan meralardan. Ama dün akşam Macroda avlanan biri Facebook'ta canlı yayın açtı. Amanın o ne kalabalıktı öyle.O kalabalıkta olta atmak balık çıkarmak
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah korusun bazen oluyor aksilikler. Cuma akşamı da bir başkası arkadan geçen bebek arabasına taktı. Allah'tan kimseye bişey olmadı. Maket balık ayrı bir tehlike, surf kurşun bambaşka bir tehlike. Hepsinde atış sırasında kontrol etmek lazım.Dün gece çubuklu da benzer bir durumdaydı, gece 3'te omuz omuza aktif calisan 62 kişi saydım. Yarısı balığın heyecanıyla arkasına bakmadan olta atıyordu. Neredeyse bir o kadar insan da kenarda bekliyordu. Maalesef boğazda spin yapmak gittikçe zorlaşıyor, sanırım cumartesileri ava çıkmamak daha hayırlı.