bosporus fisher
Daimi Üye
Kurşun arkası
Ekli dosyalar
-
53.4 KB Görüntüleme: 244
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Reis sezonu erken açtın bu sene )Kurşun arkası
MuazzamHava lodos bir ümit boğaza indim. Birkaç mera dışında her yerde balık tek tük, kısmen bilindik bir merada saat 9 gibi oltami hazırlamaya başladım. Akşam suyunda 10-15 kişi varmış, balık vurmayinca sadece bir kişi kalmış. Uzak atış yapabildiğim sahtelerden birini takıp oltayı savurdum. Bu aralar lüfer yavaş sarım yiyor diye makineyi sakince çevirip her çevirmede küçük bir jerk vuruyorum, henüz ilk atışım. Sahte kıyıya 5 metre kala aniden çok sert bir vuruş aldım, hem de ne vuruş. 2 saniye içinde balığın lüfer olmadığını anlayıp sonuna kadar sıkılı olan kalamamı balığa yol verecek şekilde açtım. Alabildiğine kalama aldı, çok keyifli bir mücadelenin ardından paşayı kıyıya kadar getirdim. Oltayı yanımdaki abiye verip, binbir güçlüğü umursamadan eğilip balığın solungaclarindan kavrayarak kıyıya çıkarttım.
Balık 62 cm, 2200 gram geldi.
Maalesef bir yukarıdaki mesajımda belirttiğim sebeplerden dolayı merayı belli etmemek adına resmi karalamak zorunda kaldım. Anadolu yakası-bogaz hattı.
Sahte: Shimano silent assassin 129f
Kamış: Argento 932m
Makine: Daiwa Regal 3000 dcxh
Misina: Momoi ryujin 0.12
Lider: 30 cm, Alba Star zero fluoro 0.30
Ekli dosyayı görüntüle 116918

Erken değil 2 hafta rötarlıReis sezonu erken açtın bu sene )
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanırım bir tek ben varımBalık (lüfer) tutmayan kalmamıştır herhalde tüm İstanbul'da![]()