İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çöp iskele başlı başına sıkıntı sol tarafı erkenden kapıyorlar kurşunu akıntıya kaptırmadan balık almak zor düz atsan balık gelmiyor 2 hafta önce gittim öğlen gibi güzel balık aldık çok kalabalık da değildi keyif aldım ama son 2 gidişimde resmen eziyet oldu çok akıntı vardı yarım metrelık yerde 2-3 kişi olta çekmeye çalışıyorsun balık gelse bile keyif alamayacak derecede idi bende pazar günü akşama doğru sadece spin takımı alıp gittim balık yine spin dede sol tarafta akıntıda idi neyseki saat 7 gibi balık giriş yaptı alan aldı 1 dk sürdü sonra kayıp
2 seneye kadar çöp iskelesinin yüzüne kimse bakmıyordu. Artık millet savaş veriyor orada balık tutmak için çok ilginç. Spin takımı açtırmadıkları çoğu meralarda şimdi herkes spinci olmuş yemli tutana müsade edilmiyor 🙂 Gün geçtikçe garip bir hal ve kargaşa ortamı olmaya başladı 🙂

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 seneye kadar çöp iskelesinin yüzüne kimse bakmıyordu. Artık millet savaş veriyor orada balık tutmak için çok ilginç. Spin takımı açtırmadıkları çoğu meralarda şimdi herkes spinci olmuş yemli tutana müsade edilmiyor 🙂 Gün geçtikçe garip bir hal ve kargaşa ortamı olmaya başladı 🙂

Hep bu forumlar yüzünden 🙂

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla daha çok sosyal medya bu işin öncüsü 🙂 forumda çok kişi olduğumuzu düşünmüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumda yazan az ama takip eden çok maalesef.. 🙂
Ayrıca forumda eskiden en fazla "malum mera" denirdi şimdi fotolar eşliğinde koordinatlar veriliyor 🙂

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Facebookta 30 bin üstü üyesi olan aktif bir kaç sayfa var. Adminleri paylaşım olsun etkileşim olsun diye herşeyi mübah görüyorlar. Adamlara yıllardır şu bankların üzerine balık koyup fotoğraf çeken insanlarin paylaşımlarını onaylamayın uyarın diyoruz oralı değiller. Yaprakları lüfer diye paylaşanlara maşallah vs yorum yapıp paylasiyorlat. Sırf etkileşim kasmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Kendileri sahte çıkarıp satmak için meralarin içine ettiler. Yönetenler duyarsız olunca düzelmiyor bir çok konu. Bu hobinin karanlık tarafı Facebook grupları. Forum onların yanında candır

inan varya yıllardır önünden geçerim oranın kaç kere gitmeye niyetlenmıştım en son 2 yıl önce oraya ilk defa gittim bir çok yerde kılçık yokken 1 palamut 1 çınekop yakalamıştım ve bir kaç vuruş almıştım işte 2 hafta önce arkadaşı zor ikna ederek oraya götürdüm normalde kandıllı çubuklu yada karşıda hısara takılan birisiyim yol artık eziyet olmaya başladığı için yakın meralar gözetmeye başladım bu sefer yüzüne bakılmayan mera sahiplenilmeye başlandı facebook dan çok paylaşım yapılıyor haliyle sonuç böyle oluyor

Facebookta 30 bin üstü üyesi olan aktif bir kaç sayfa var. Adminleri paylaşım olsun etkileşim olsun diye herşeyi mübah görüyorlar. Adamlara yıllardır şu bankların üzerine balık koyup fotoğraf çeken insanlarin paylaşımlarını onaylamayın uyarın diyoruz oralı değiller. Yaprakları lüfer diye paylaşanlara maşallah vs yorum yapıp paylasiyorlat. Sırf etkileşim kasmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Kendileri sahte çıkarıp satmak için meralarin içine ettiler. Yönetenler duyarsız olunca düzelmiyor bir çok konu. Bu hobinin karanlık tarafı Facebook grupları. Forum onların yanında candır

u
Üzerine biz herkesin merasina saygi duyuyoruz paylasmiyoruz ayagi yapip özelden milleti yigiyorlar sahillere, bir de zaten herkesin bildigi mera nolcak ki mantigi var onu da anlamiyorum 50 kisi azmis gibi 50 kisi daha yigiyorlar, isin en kötüsü saygisiz insanlarin kazaniyor olmasi, yavuz hirsiz hesabi..

u
Üzerine biz herkesin merasina saygi duyuyoruz paylasmiyoruz ayagi yapip özelden milleti yigiyorlar sahillere, bir de zaten herkesin bildigi mera nolcak ki mantigi var onu da anlamiyorum 50 kisi azmis gibi 50 kisi daha yigiyorlar, isin en kötüsü saygisiz insanlarin kazaniyor olmasi, yavuz hirsiz hesabi..

ya bazı insanlar anlamıyor yada kasıtlı yapıyor 18 milyon insanın yaşadığı bir şehir de göstere göstere merada şöyle balık var böyle balık var iyilik yaptığını sananlar meralarda tartışmaya küfürleşmeye hatta yaralanmaya kadar uzanacak bir olaylara sebep oluyorlar

Beylerbeyi cami önü sabah 5:30- 12:30. Hem spin hem kurşun arkası çalıştım.Kurşun arkasıyla sadece 1 lüfer geldi. Bugün nasip bu kadarmış

Bence sıkıntı sadece kova dolduğunda paylaşım yapmakta.Ben iyi de geçse kötü de geçse paylaşmaya çalışıyorum.Sadece kova dolduğunda paylaşınca bu sefer millet balık her gün karaya çıkıyor zannediyor.Bugün mesela aynı yer süper kısırdı

İstanbul'un belli başlı bu işi bilenlerinin olduğu meraya kimse kimseyi kolay kolay sokmaz zaten oraları da bilen bilir kimse mera kapmaca yapmasın

Back