Paşşa
Aktif Üye
- Adı
- Remzi Öztürk
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
MaşallahEkli dosyayı görüntüle 116746
boylar böyle
G501 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
MaşallahEkli dosyayı görüntüle 116746
boylar böyle
Eyv daha irileri sizin olsunMaşallah
G501 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tebrikler, kurşun arkasımı? Mera tekrar eski haline geldimi?Bugün 2'de kaldım.Aslında 5-10 balık çıkabilirdi ama nasip işte.Dün gece yemli yapmamış gittiğim yerde. 11:15te ayrıldığımda hâla balık geliyordu![]()
Kurşun arkasıyla geldi.Balık ara ara çok yakından bindi.Spinle de gelebilir diye düşünüyorum.Eski hâli neydi ki abi?Tebrikler, kurşun arkasımı? Mera tekrar eski haline geldimi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spin de de iri balık geliyor… Maketleri sağlam bağlayınKurşun arkasıyla geldi.Balık ara ara çok yakından bindi.Spinle de gelebilir diye düşünüyorum.Eski hâli neydi ki abi?

Takvim aynı geçen seneki gibi akıyor, muhtemelen Kasım ayı başında özlenen kurşun arkası başlarDün gece 03:30 da meraya gittim. 22:00 dan beri duran arkadaşlar vardı ve toplamda 3 balık çıkmıştı. Ben geldikten sonrada sabah gün doğumuna kadar 3 balık daha çıktı.Biride bana nasip oldu. Boylar güzel..Umarım dahada bollaşır. Herkese rastgele.
Anadolu yakası (Boğaz)
Onlarca sahte denemesinden sonra yine Kendo Seabass 125f no:20 dönünce bulduk balığı![]()
![]()
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi