Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

omertbk34

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
Takvim aynı geçen seneki gibi akıyor, muhtemelen Kasım ayı başında özlenen kurşun arkası başlar :)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi geçen sene hafta içi saat yasağı,hafta sonu komple yasak derken çok çile çektik. Umarım bu sene telafi ederiz :)

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adı
Calcobass
Rumeli Hisarı taraflarında alıyorlarmış kurşun arkasi yapiyo diyolar doğru mudur Emirgan hisar Tarabya bilgisi olan var mı Uskudarda tık yok

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bi duyumum yok ama sabah doğudan batıya esiyodu, balık Avrupa Yakasına kıyılamış olabilir

kaptan kusto

Yeni Üye
Adı
ayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kurşun arkası da spin de hiçbirinde iş yok bu aralar 20 kişiden 1 2 kişi balık alıyo sabah suyunda avare balık diyorum ben bu balıklara tek gezenler yani onuda yakalasan neolur arkası yok, sürü girmiyor kıyıya , esintili hava çalkantılı deniz diyosun balık yapar balık yok, durgun su balık çıkmaz diyosun balık çıkıyo belli olmuyorki . şilede çok balık var diyolar haberlere çıkmış amatör balıkçılar balık tutuyor diye youtubede var izleyebilirsiniz yeni tarihte yayınlandı haber kanalı. Gittim rüzgar fırtına accayip balık yapar dediler küçük mendirekte 8 saat yemlide bitane sarıkanat bitane lüfer zor aldım balık alan tek tük şile berbat yani boğazda haftada bir sürüye denk geliyosun alıyosun enazından 8 10 lüfer

Son düzenleme:

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Anadolu Yakası kurşun arkası 6:30 - 1:30. Daha da devam ediyodu, yağmurluk yok diye ayrıldım.Sabah güneş açarken herkes 1-3 balık aldı.Sonra pat diye kesti.Çoğunluk gitti.10da tekrar girdi balık
Cümleten rastgele.

Son düzenleme:

kaptan kusto

Yeni Üye
Adı
ayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Anadolu Yakası kurşun arkası 6:30 - 1:30. Daha da devam ediyodu, yağmurluk yok diye ayrıldım.Sabah güneş açarken herkes 1-3 balık aldı.Sonra pat diye kesti.Çoğunluk gitti.10da tekrar girdi balık
Cümleten rastgele.Sabah da bi Suriyeli yeni spin kamışla gelmiş.Ben görmedim duyduğumu anlatıyorum.Adam rapalayı eliyle suya atıyomuş, o derece acemi yani.6 balık almış.Nasipte varsa olta bahane
bu sabahmı yaptı yani beylerbeyi yada kızkulesi önündenmi çünkü beykoz ve vaniköyde tık yoktu

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu sabahmı yaptı yani beylerbeyi yada kızkulesi önündenmi çünkü beykoz ve vaniköyde tık yoktu
Bu sabah

Bu arada köprüye yakın çöp iskelesinde çok çıkıyomuş, ama çok da takım veriliyo orda dediler.Sanırım dibe takılıyo orda

Son düzenleme:

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Bu sabah

Bu arada köprüye yakın çöp iskelesinde çok çıkıyomuş, ama çok da takım veriliyo orda dediler.Sanırım dibe takılıyo orda
çöp iskele başlı başına sıkıntı sol tarafı erkenden kapıyorlar kurşunu akıntıya kaptırmadan balık almak zor düz atsan balık gelmiyor 2 hafta önce gittim öğlen gibi güzel balık aldık çok kalabalık da değildi keyif aldım ama son 2 gidişimde resmen eziyet oldu çok akıntı vardı yarım metrelık yerde 2-3 kişi olta çekmeye çalışıyorsun balık gelse bile keyif alamayacak derecede idi bende pazar günü akşama doğru sadece spin takımı alıp gittim balık yine spin dede sol tarafta akıntıda idi neyseki saat 7 gibi balık giriş yaptı alan aldı 1 dk sürdü sonra kayıp