Salı-Carsamba-persembe günleri iş güç tüm hayatımı askıya alıp lüfer akınının peşinden koştum. Gecesinde uyku tutmayan aksiyon dolu dakikalar oldu. Kalabalıktan mümkün oldukça kaçarak kısmen sakin ama balığın kiyilayacagini bildiğim yerlerde av yapmaya çalıştım.
Perşembe gecesi; tüm balıklar ima gyodo 110 Md sinking hg112 ile alındı. 1 saat boyunca her atışimda ya balık aldım yada balık kaçırdım. Gecesinin sonu;
Çarşamba gecesi akşam suyunu kaçırıp 11-12 gibi geç bir saatte bilindik bir meraya gittim. 3-4 saattir balık vurmadigi için mera sakinleşmiş insanlar dağılmıştı. Maria tight slalomla 2. atışımda uzak mesafeden merada ki ilk balığı aldım. Ardından balık sıklaşıp uzak mesafe vurduğu için Shimano silent assasine geçip geri kalan balıkların tamamını onunla aldım.
Salı gecesi bu sezon akşam suyuna yetişebildiğim ilk avdi. Sezon boyunca 5-6 balığın üzerine çıkamamıştım. Maket kutumda yıllardır kullanmadigim ima gyodo 110 Mdyi ilk bu avda denedim.
Kullanılan kamış: Argento 932m
Makine: Daiwa Regal dcx 3000
Misina: Momoi Ryujin 0.12
Lider: Daiwa Prorex 0.30
Tek yaşadığım için 9-10 balık dolaba atıldı, geri kalanın tamamı eşe dosta dağıldı. Daha iyileri sizlerin olsun.