Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu sene spinde 3dür sıfır çekiyordum.Lüferden yana gene sıfir çektik ama onun yerine torik tuttuk
Galiba ya makine hızlı ya da aksiyonum lüfere uymuyor.İlk defa kalama kullanarak balık çektim.Kalama sesi duymuş olduk
Anadolu Yakası
Daha irileri sizin olsun

Son düzenleme:

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Kah İstanbul kah Alaçatı
Seviyorum Spin avını İstanbul’da 42 cm’lik kaba lüfer kofanaya 8 cm kaldı alışıyorum İstanbul’a.
Alaçatı’da kilo üstü akya
İstanbul için erim sıkıntısı yüzünden uzun zamandır kullanmakta olduğum 1,5 pe kalınlığı(0,21) 0,13’e değiştirdim.
Erim 10 metre arttı.
Fotoğraf koyamadım Tapatalk para istiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bi raporda ben yazayım, yakın zaman istanbul boğaza yakın karadeniz kıyıları, akşam suyu spin avı. Daiwa set upper 125 sdr limon sahte. Ballistic 2.74 14-42 kamış stradic 4000xg makina momoi ryujin 0.16 ip. Sanırım 40cm civarı balıklar boylar bu yıl çok güzel maaşallah. Herkese bol keyifli avlar.

Ekli dosyalar

nerdehani?

Aktif Üye
Adı
Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Salı-Carsamba-persembe günleri iş güç tüm hayatımı askıya alıp lüfer akınının peşinden koştum. Gecesinde uyku tutmayan aksiyon dolu dakikalar oldu. Kalabalıktan mümkün oldukça kaçarak kısmen sakin ama balığın kiyilayacagini bildiğim yerlerde av yapmaya çalıştım.

Perşembe gecesi; tüm balıklar ima gyodo 110 Md sinking hg112 ile alındı. 1 saat boyunca her atışimda ya balık aldım yada balık kaçırdım. Gecesinin sonu;

IMG_20211029_001219.jpg

IMG_20211029_042713.jpg

Çarşamba gecesi akşam suyunu kaçırıp 11-12 gibi geç bir saatte bilindik bir meraya gittim. 3-4 saattir balık vurmadigi için mera sakinleşmiş insanlar dağılmıştı. Maria tight slalomla 2. atışımda uzak mesafeden merada ki ilk balığı aldım. Ardından balık sıklaşıp uzak mesafe vurduğu için Shimano silent assasine geçip geri kalan balıkların tamamını onunla aldım.

IMG_20211028_014543.jpg

Salı gecesi bu sezon akşam suyuna yetişebildiğim ilk avdi. Sezon boyunca 5-6 balığın üzerine çıkamamıştım. Maket kutumda yıllardır kullanmadigim ima gyodo 110 Mdyi ilk bu avda denedim.

IMG_20211028_035716.jpg

Kullanılan kamış: Argento 932m
Makine: Daiwa Regal dcx 3000
Misina: Momoi Ryujin 0.12
Lider: Daiwa Prorex 0.30

Tek yaşadığım için 9-10 balık dolaba atıldı, geri kalanın tamamı eşe dosta dağıldı. Daha iyileri sizlerin olsun.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Alikatirci

Aktif Üye
Adı
Ali Katirci
Boğazda balık bolluğu kadar, ….. bolluğuda var… İşin b.ku çıktı… balık avı keyif almaktan çıktı, etçiliğe döndü… elindekinin olta olduğunun farkında olmayan binlerce kişi var… risk yüksek…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi