İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu günkü gazetelerden bir haber,
h1.jpg

ve altındaki yorum 🙂

h2.jpg

Merhaba, aranıza yeni katıldım başlık altındaki mesajlara şöyle bir göz gezdirdim özellikle boğaz çevresi bol aksiyonlu orada av yapanları ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ben oltamı Silivri civarında sallıyorum, bizim buraların kıyı avı biraz nazlı hele lüferi sahtede sallanırken görmek hayal gibi. Geçen hafta nasip oldu;
IMG_20211026_181309.jpg
IMG_20211026_184408.jpg
IMG_20211026_200302.jpg

Dosyalar

• IMG_20211026_181305.jpg
    IMG_20211026_181305.jpg
    37.3 KB · Okunma: 145
Bugün ya da dün sabah suyu yapan var mı sahiller bomboştu

Sabah akşam deniyoruz… Balık bitti bitecek noktasında… dün akşam spin, gece yemli sabah kurşun arkası ve öncesinde sabah suyu spin… hepsi boş.

3 farklı mera , boğazın başından beykoza kadar…

Sıfır…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Youtube'da Erol Ağırman'ın uv-glow videosunu izledim.Kendi sahtelerimin hangilerinde var diye merak ettim.Uv fenerim olmadığı için sadece glow baktım.Sadece 1 spin ve 1 kurşun arkası sahtede glow çıktı. İşin garibi aynı marka, aynı model Turko mor kafa 90lıkta glow yokken 70likte glow koymuşlar. Garip geldi paylaşmak istedim

Merhaba, aranıza yeni katıldım başlık altındaki mesajlara şöyle bir göz gezdirdim özellikle boğaz çevresi bol aksiyonlu orada av yapanları ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ben oltamı Silivri civarında sallıyorum, bizim buraların kıyı avı biraz nazlı hele lüferi sahtede sallanırken görmek hayal gibi. Geçen hafta nasip oldu;
117229 dosyayı görüntüle117230 dosyayı görüntüle117231 dosyayı görüntüle
Reis merhaba, on numara av olmuş.
Sizin o tarafın da levrek meraları meşhur, biz de bu tarafta onu bulamıyoruz 🙂

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spin bitiyor sanki eski kalabalıklar yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pazar sabah gittim boğaza. Anadolu yakası malum spin meraları mahşer yeri gibiydi..
Bu sene çıldırdı spinciler 🙂

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back