İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şemsipaşa Cami önünde yapıyorlar, zemin güçlendirme çalışması yüzünden deniz kenarı kısım tadilatta, meydan tarafı korkulukların başladığı kısımdan atıyorlar. Gramı görmedim ama uzağa atmıyorlardı. Haftasonu istavrit çok kıyılamış, çapariciler de baya balık almış.

Gecen hafta cami onunde aldim, lrfyle cok guzel keyif yasatti fakat bu boydakiler seyrek cikiyor. Gecede 1-2 parca ancak. 1.5 gram calistim.

IMG_20220525_000144.jpg

En son rapor 15 gün önce girilmiş 4 avın toplam raporunu yazayım bende ;
Beykoz çubuklu spin avında sakin 8.06.2022 tarhin de akşam suyunda 3 balık çıktı saat 22 ye kadar 2 si bize nasip oldu
Beykoz çubuklu shorejig takım ile 75-100 gr kurşun arkası 12.06.2022 1 adet lüfer
Beykoz çubuku shorejig takım ile kurşun arkası 13.06.2022 1 yengeç (evet yengeç yapa rapalaya takılmış ) 1 iskorpit
Beykoz Çubuklu shorejig takım ile kurşun arkası 14.06.2022 Akşam 7-sabah 4 arası 5 adet lüfer bir tanesi 550 gr.

Biraz muhasebe defteri gibi oldu 🙂

Dün akşam suyunda Üsküdar Marmaray önündeydim. Yakından seyrek kraça açıktan seyrek sardalya vardı.Toplasan 10 balık alamadım. Hava karardıktan sonra arkadaşla yemli denedik.Boru kurduna sağlam bi vuruş aldık ama kıyıya alamadık. Sanırım eşkinaydı. Hava iyice kararınca cami önüne geçip lrf denedim. Sadece 1 istavrit geldi. Biriyle muhabbet ettim. En son geçen hafta Çubuklu çakalburnundan iri lüfer almış. Kefale yemli deneyen dayılardan biri ekmekle karagöz aldı. Genel olarak kısır bir gündü.

Back