Boğazda kullanılabilecek surf makine olarak bir tek power aero fligeni tanırım gerisi boğaz şartları için üretilmemiş kanımca.Daiwa tournament 45 qd yi de fliegen 2017 yide kullandım.Bu paraya alacan stellanı keyfine bakacan.Böyle nazik cihazlar boğazda uzun süre kullanıma gelmez koyacak vitrine seyredilen.@Balıkoltası Birol reis daha bilir.
Power are spin power kullanıyorum hocam. O da fliegeni aratmıyor. Kurşun akasında yormaya kıyamıyorum ama kıyanlar var etrafımda görüyorum. Onlar da memnun. Bazen kalabalık gittiğimizde yemli oltaya vuran sarıkanatı tasmalayıp çekiyorlar benim başımı sağa sola çevirdiğim ya da çay içtiğim anlarda. Sarıkanatı oltata hissetmediklerini söyleyenler oldu aralarında

.
Bu arada bu mübarerek balık da balıkçıyı hep mi gafil avlar arkadaş anlamış değilim. Yarım saat gözümü kırpmıyorum hipnoz gibi bakıyorum fosfora tam ümidi kesiyorum ayrılıyorum olta başından ya birkaç metre sağa sola gidiyorum ya elime telefon alıyorum o arada küüüüüüt(!) yapıştırıyor! Sonrası panik, heyecan, sağdan soldan bağırışlar; vurdu vurdu vurdu veya sağdaki olta kimin sağdaki olta kimin gibi gibi haykırışlar

.
Konu çok mu dağıldı ne? Neyse kabuğuma çekiliyorum...