İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün Üsküdar'da dünden bol istavrit vardı. Dişlinin kendisini göremedim. Ama kuyruğu kopmuş istavritler gördüm
Muhsin selam, ben dun gece soguga ragmen uskudarda biraz lrf denedim. Balik cok seyrekti, gunduz istavrit hep acikta vurmus. Bugun de oyle miydi ?

Anadolu Yakası bu sabah güzeldi. 5 parça saldım. 14 çinekop + 2 iri istavrit. Sabah soğuğunda sadece bu işe gönül verenler geldi. Saat 11-12 lere kadar sohbet-muhabbet balık tuttuk. 50 gram atan çaparici tayfa ortama girince keyif kalmadı.Cuma öncesi ayrıldım. Yağmur sonrası bereketliydi. Karabataklar işi büyütmüş. Koca çinekopa atlıyorlar. Bir kere başıma geldi. Hayvan öyle bi asılıyo ki dibe taktım zannettim.
a6e8cb3a6c6e42f485860020900eaceb.jpg

Digitaka'da Shimano'nun yeni surf makinesi listelenmiş. İsmi 22 Kisu Special 45. Nisan 2022'de satışa sunulacak yazıyor.

Twin Power'da olup Fliegen'da olmayan İnfinty Drive ve Silent Drive özellikleri vardı. Bu özellikleri Fliegen'a ekleyip kafayı 35mm den 45mm e çıkarmışlar. 3.5 dişli oranı , 400gr ağırlığıyla Boğaz'ın yeni edendisi olmaya aday. Liste fiyatı 99,700 Yen. O da gönüllerimizi yakmaya aday, hele de bu kurla.
45ba897a6b330be48bd97919a1439437.jpg

Son düzenleme:
Digitaka'da Shimano'nun yeni surf makinesi listelenmiş. İsmi 22 Kisu Special 45. Nisan 2022'de satışa sunulacak yazıyor.

Twin Power'da olup Fliegen'da olmayan İnfinty Drive ve Silent Drive özellikleri vardı. Bu özellikleri Fliegen'a ekleyip kafayı 35mm den 45mm e çıkarmışlar. 3.5 dişli oranı , 400gr ağırlığıyla Boğaz'ın yeni edendisi olmaya aday. Liste fiyatı 99,700 Yen. O da gönüllerimizi yakmaya aday, hele de bu kurla.
45ba897a6b330be48bd97919a1439437.jpg

Kafayı biraz ufaltıp sarımı yine 77 cm.e düşürmüşler. 77 cm sarım ile boğazın efendisi zor olur. Ha güzel makine. Belki avrupa model aero technium 45 kalamalı kafası alıp sarım 83 cm.e çıkarılır.

Boğazda kullanılabilecek surf makine olarak bir tek power aero fligeni tanırım gerisi boğaz şartları için üretilmemiş kanımca.Daiwa tournament 45 qd yi de fliegen 2017 yide kullandım.Bu paraya alacan stellanı keyfine bakacan.Böyle nazik cihazlar boğazda uzun süre kullanıma gelmez koyacak vitrine seyredilen.@Balıkoltası Birol reis daha bilir.

Yeni bir ürün görünce onun heycanı ile paylaştım. Yoksa ustalık iddiam yok. Burda benden tecrübeli bi sürü kişi var. Yanlış anlaşıldıysam affola
Çok güzel görünüyor makine ama @bosporus fisher arkadaşa katılıyorum, boğazda uzun kullanımda surf makinalar narin kalıyor jig makinalar daha kullanışlı gibi. Ama paylaşım için teşekkürler, haberdar olmakda güzel.

Back