Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Anadolu yakasında neresi hareketli yarın bi pasımı atayım diyorum baya ara verdik
Güney kıyılarda sabah erken kurşun arkasında birkaç tane lüfer vardı. Ben çapari ile iri istavrit aldım. Bi ara istavritler yarım geldi. Saat öğleye doğru ilerledikçe çinekop sonra yaprak tuttu tutanlar.

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Önce Beylerbeyi'nde sonra Üsküdar radar önünde kurşun arkası denedim.Balık alamadım. 2 gün önce Beylerbeyinde çıkmış. Dün de yokmuş bugünkü gibi. İstavrit hem Beylerbeyi'nde hem Üsküdar'da tek tük var. Su bulanık.

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün Üsküdar'da dünden bol istavrit vardı. Dişlinin kendisini göremedim. Ama kuyruğu kopmuş istavritler gördüm

nerdehani?

Aktif Üye
Adı
Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün Üsküdar'da dünden bol istavrit vardı. Dişlinin kendisini göremedim. Ama kuyruğu kopmuş istavritler gördüm
Muhsin selam, ben dun gece soguga ragmen uskudarda biraz lrf denedim. Balik cok seyrekti, gunduz istavrit hep acikta vurmus. Bugun de oyle miydi ?

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Muhsin selam, ben dun gece soguga ragmen uskudarda biraz lrf denedim. Balik cok seyrekti, gunduz istavrit hep acikta vurmus. Bugun de oyle miydi ?
Açıkta normal istavrit yakında kreçe vardı

lapin

Daimi Üye
Adı
Mert S.
İstavrit boylar harika takoz geliyor vakti olan değerlendirsin havada güzel

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Anadolu Yakası bu sabah güzeldi. 5 parça saldım. 14 çinekop + 2 iri istavrit. Sabah soğuğunda sadece bu işe gönül verenler geldi. Saat 11-12 lere kadar sohbet-muhabbet balık tuttuk. 50 gram atan çaparici tayfa ortama girince keyif kalmadı.Cuma öncesi ayrıldım. Yağmur sonrası bereketliydi. Karabataklar işi büyütmüş. Koca çinekopa atlıyorlar. Bir kere başıma geldi. Hayvan öyle bi asılıyo ki dibe taktım zannettim.

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Digitaka'da Shimano'nun yeni surf makinesi listelenmiş. İsmi 22 Kisu Special 45. Nisan 2022'de satışa sunulacak yazıyor.

Twin Power'da olup Fliegen'da olmayan İnfinty Drive ve Silent Drive özellikleri vardı. Bu özellikleri Fliegen'a ekleyip kafayı 35mm den 45mm e çıkarmışlar. 3.5 dişli oranı , 400gr ağırlığıyla Boğaz'ın yeni edendisi olmaya aday. Liste fiyatı 99,700 Yen. O da gönüllerimizi yakmaya aday, hele de bu kurla.

Son düzenleme:

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Digitaka'da Shimano'nun yeni surf makinesi listelenmiş. İsmi 22 Kisu Special 45. Nisan 2022'de satışa sunulacak yazıyor.

Twin Power'da olup Fliegen'da olmayan İnfinty Drive ve Silent Drive özellikleri vardı. Bu özellikleri Fliegen'a ekleyip kafayı 35mm den 45mm e çıkarmışlar. 3.5 dişli oranı , 400gr ağırlığıyla Boğaz'ın yeni edendisi olmaya aday. Liste fiyatı 99,700 Yen. O da gönüllerimizi yakmaya aday, hele de bu kurla.
Kafayı biraz ufaltıp sarımı yine 77 cm.e düşürmüşler. 77 cm sarım ile boğazın efendisi zor olur. Ha güzel makine. Belki avrupa model aero technium 45 kalamalı kafası alıp sarım 83 cm.e çıkarılır.

bosporus fisher

Daimi Üye
Boğazda kullanılabilecek surf makine olarak bir tek power aero fligeni tanırım gerisi boğaz şartları için üretilmemiş kanımca.Daiwa tournament 45 qd yi de fliegen 2017 yide kullandım.Bu paraya alacan stellanı keyfine bakacan.Böyle nazik cihazlar boğazda uzun süre kullanıma gelmez koyacak vitrine seyredilen.@Balıkoltası Birol reis daha bilir.