Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yeni bir ürün görünce onun heycanı ile paylaştım. Yoksa ustalık iddiam yok. Burda benden tecrübeli bi sürü kişi var. Yanlış anlaşıldıysam affola

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yeni bir ürün görünce onun heycanı ile paylaştım. Yoksa ustalık iddiam yok. Burda benden tecrübeli bi sürü kişi var. Yanlış anlaşıldıysam affola
Çok güzel görünüyor makine ama @bosporus fisher arkadaşa katılıyorum, boğazda uzun kullanımda surf makinalar narin kalıyor jig makinalar daha kullanışlı gibi. Ama paylaşım için teşekkürler, haberdar olmakda güzel.

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Bu makineden geçmişte biri alıp kullanmıştı sanırım. Kullanılışını çok beğenmişti ama yük çekme konusunda hatırlamıyorum tam olarak yorumunu. Bir de bu alet; japonların kisu diye bir balığı var sanırım bizim istavritten büyükçe biraz. Ona ithafen yapılmış sanki. Makine özellikleri ile çılgın bir seviyede konforlu görünüyor. Ben de arkaadaşlar gibi boğaz şartlarında çabuk yorulacağını ve yerini yine power serisi ya da jig makineleri gibi makinelere bırakacağını düşünüyorum.

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Boğazda kullanılabilecek surf makine olarak bir tek power aero fligeni tanırım gerisi boğaz şartları için üretilmemiş kanımca.Daiwa tournament 45 qd yi de fliegen 2017 yide kullandım.Bu paraya alacan stellanı keyfine bakacan.Böyle nazik cihazlar boğazda uzun süre kullanıma gelmez koyacak vitrine seyredilen.@Balıkoltası Birol reis daha bilir.
Power are spin power kullanıyorum hocam. O da fliegeni aratmıyor. Kurşun akasında yormaya kıyamıyorum ama kıyanlar var etrafımda görüyorum. Onlar da memnun. Bazen kalabalık gittiğimizde yemli oltaya vuran sarıkanatı tasmalayıp çekiyorlar benim başımı sağa sola çevirdiğim ya da çay içtiğim anlarda. Sarıkanatı oltata hissetmediklerini söyleyenler oldu aralarında 😁.
Bu arada bu mübarerek balık da balıkçıyı hep mi gafil avlar arkadaş anlamış değilim. Yarım saat gözümü kırpmıyorum hipnoz gibi bakıyorum fosfora tam ümidi kesiyorum ayrılıyorum olta başından ya birkaç metre sağa sola gidiyorum ya elime telefon alıyorum o arada küüüüüüt(!) yapıştırıyor! Sonrası panik, heyecan, sağdan soldan bağırışlar; vurdu vurdu vurdu veya sağdaki olta kimin sağdaki olta kimin gibi gibi haykırışlar 😀.
Konu çok mu dağıldı ne? Neyse kabuğuma çekiliyorum...

cosmic-c

Aktif Üye
Adı
Cosmic
Herkese merhaba,
6 Şubat pazar sabahı Emirganda iskelenin solunda bankın üzerinde balık malzemelerimin olduğu çantayı unutmuşum.
Gören veya bulan olduysa buradan bana ulaşabilirse sevinirim.
Teşekkürler.

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese merhaba,
6 Şubat pazar sabahı Emirganda iskelenin solunda bankın üzerinde balık malzemelerimin olduğu çantayı unutmuşum.
Gören veya bulan olduysa buradan bana ulaşabilirse sevinirim.
Teşekkürler.
Bulundu mu merak ettim. Telegram grubunda da paylaşmıştım ama ses eden olmadı

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Avrupa yakası Eminönü önlerinde kalamar zokası denedim sonuç alamadım . Kıyıdan
Deneyen ve sonuç alan oldu mu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nerdehani?

Aktif Üye
Adı
Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maalesef, bu sene kalamar girmedi sanirim Murat abi. Araliktan beri hem tekneleri takip ettim, hem de karakoy eminonu hattini.