Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün akşam suyunda Üsküdar Marmaray önündeydim. Yakından seyrek kraça açıktan seyrek sardalya vardı.Toplasan 10 balık alamadım. Hava karardıktan sonra arkadaşla yemli denedik.Boru kurduna sağlam bi vuruş aldık ama kıyıya alamadık. Sanırım eşkinaydı. Hava iyice kararınca cami önüne geçip lrf denedim. Sadece 1 istavrit geldi. Biriyle muhabbet ettim. En son geçen hafta Çubuklu çakalburnundan iri lüfer almış. Kefale yemli deneyen dayılardan biri ekmekle karagöz aldı. Genel olarak kısır bir gündü.

Cetin_34

Aktif Üye
Adı
Çetin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
boğazda balık durumu nedir arkadaşlar, palamut'a daha vakit var mı dersiniz.

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
boğazda balık durumu nedir arkadaşlar, palamut'a daha vakit var mı dersiniz.
palamut başladı,bu sene sanki bol alacak gibi duruyor,büyük sürülerin geçişini denk getirebilmek önemli,diğer türlü balıktan soğutuyor.Dün çok güzel av verdi boylar da çok iyi

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Palamut av vermeye başladı pazar günü Burunbahçe de alt alta üst üste attık oltaları ne kadar keyif aldık dersek o biraz muamma kıyıdan ilk palamut tecrübem oldu balık güzel hissiyat 10 üzerinden 2 :)

lapin

Daimi Üye
Adı
Mert S.
Sezonun İlk palamut fotosu benden gelsin ,1 olsun bizim olsun 175 gr kurşun eurofish sahte

Yer palamut merası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün Beykoz Sosyal Tesislerine gittim. Sabah geç kalksam da kaç gündür aklımdan çıkmadığı için yine de yola koyuldum. 10 çeyrekte ilk oltayı attım, 12'ye kadar devam ettim. Sonuç alamadım. Ortamda 100den fazla adam vardı, benden önce ayrılan da en az bi o kadar vardır. Ben ordayken çıkan hiç olmadı. Sabah 2-3 tane çıkmış toplam. Gününe denk gelemedim. Bi dahakine inş

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Bende hep niyetleniyorum
Ama o kalabalığa girmeye niyetim yok
Hafta içi niyetleniyorum sırf bu yüzden

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Bugün Sosyal Tesisler gayet kalabalıktı balık ara ara tek tük çıktı bize nasip olmadı öğlen 12 de avı sonlandırdık hava ciddi rüzgarlı idi