İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boğazda balık durumu nedir arkadaşlar, palamut'a daha vakit var mı dersiniz.

palamut başladı,bu sene sanki bol alacak gibi duruyor,büyük sürülerin geçişini denk getirebilmek önemli,diğer türlü balıktan soğutuyor.Dün çok güzel av verdi boylar da çok iyi

Palamut av vermeye başladı pazar günü Burunbahçe de alt alta üst üste attık oltaları ne kadar keyif aldık dersek o biraz muamma kıyıdan ilk palamut tecrübem oldu balık güzel hissiyat 10 üzerinden 2 🙂

Sezonun İlk palamut fotosu benden gelsin ,1 olsun bizim olsun 175 gr kurşun eurofish sahte

Yer palamut merası
74f484116b49da6ddfdae1590d95f01a.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün Beykoz Sosyal Tesislerine gittim. Sabah geç kalksam da kaç gündür aklımdan çıkmadığı için yine de yola koyuldum. 10 çeyrekte ilk oltayı attım, 12'ye kadar devam ettim. Sonuç alamadım. Ortamda 100den fazla adam vardı, benden önce ayrılan da en az bi o kadar vardır. Ben ordayken çıkan hiç olmadı. Sabah 2-3 tane çıkmış toplam. Gününe denk gelemedim. Bi dahakine inş

Bende hep niyetleniyorum
Ama o kalabalığa girmeye niyetim yok
Hafta içi niyetleniyorum sırf bu yüzden

Bugün sabah 7çeyrekte beykoz sosyal tesislerdeydim. Ben takım kurarken balık başladı. Balık bol değildi, bana 2 tane nasip oldu. Balığın büyüğü 480 gram geldi. 10 çeyrek gibi ayrıldım.Benim olduğum saatlerde en fazla alan 5-6 almıştır diye düşünüyorum. Sıkı çalışmasına rağmen sıfır çekenler de oldu. Ben ayrılırken tekrar balık girdi. Baştan aşağı ter olduğumdan tekrar takımı kurmaya üşendim. Oldukça yoğundu. Kışın gözünü seviyim. Kalın giyindin mi işlemiyor. Yazın çaresi yok malesef. Benim deri de güneşe çok hassas olduğundan çok duramıyorum. Herkese rastgele 🙂

Back