Blue fish sahte 50 lira gayet güzel yüzüyor, balıkları alıyor namussuz ama sürekli boya atıyor yaa. bunları simli oje ile boyasam mı diyorum. sizce olur mu ne diyorsunuz.
Görev başarılı 😀 Cumartesi sabah aynı yerdeydim. Çok duramadım ama 3 parça güzel boy sarıkanat ile siftah yaptık çok şükür. Tavsiyelre için teşekkür ederim.Çok enteresan. Diyecek bir şey bulamadım. Anlattığınız kadarıyla her şey olması gerektiği gibi. Son çare farklı sahte denemek mi acaba?
Yaptığın ya da denediğin değişik herhangi bir şey var mı? Yoksa nasip kısmet ile mi ilgiliymiş?Görev başarılı 😀 Cumartesi sabah aynı yerdeydim. Çok duramadım ama 3 parça güzel boy sarıkanat ile siftah yaptık çok şükür. Tavsiyelre için teşekkür ederim.
Dibe indirmeye daha dikkat ettim diyebilirim sadeceYaptığın ya da denediğin değişik herhangi bir şey var mı? Yoksa nasip kısmet ile mi ilgiliymiş?
Güzel bir başlangıç olsun diyelim sonraki avların için rastgele.Dibe indirmeye daha dikkat ettim diyebilirim sadece
Merhaba,Dibe indirmeye daha dikkat ettim diyebilirim sadece
Hocam bereketili olsun da şu banka dizme işinden vazgeçsek çok güzel olur pulu var kokusu var geçen yağmurluk var diye oturdum her yerim pul oldu.. Balık ile ilgilenmeyen ama sahile gelen de birçok insan var..