İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu hafta, pazartesiden perşembeye avrupa yakasında arnavutkoy, çamlıbahçede, aşiyan, hisar, emirgan da güzel balık vardı, hatta 40-50 adet alanlar oldu. Bugün çok seyrekti, tek-tük ve boylar ufak.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

03.05.2025 Boğaz hattı Anadolu yakası avı yaptım uzun zamandır kurşun arkası avı yapmıyordum sabah saat 5 civarı telefona saçma sapan bir aplikasyonun sesli bildirimi geldi zaten diken üstündeyiz dedim deprem bildirimi herhalde uyku da kaçınca soluğu merada aldım iyi ki de almışım 30 parça ile avı sonlandırdım sonrasında balığın kesmesi ve benimde yorulmam ile avı sonlandırdım.

Takım Bilgisi
Kamış : Yuki A9
Makine : Twinpower 8000 pg
İp : Shimano Kairiki 0,16
Sahte : Turko ve markasız birkaç sahte

03.05.2025 Boğaz hattı Anadolu yakası avı yaptım uzun zamandır kurşun arkası avı yapmıyordum sabah saat 5 civarı telefona saçma sapan bir aplikasyonun sesli bildirimi geldi zaten diken üstündeyiz dedim deprem bildirimi herhalde uyku da kaçınca soluğu merada aldım iyi ki de almışım 30 parça ile avı sonlandırdım sonrasında balığın kesmesi ve benimde yorulmam ile avı sonlandırdım.

Takım Bilgisi
Kamış : Yuki A9
Makine : Twinpower 8000 pg
İp : Shimano Kairiki 0,16
Sahte : Turko ve markasız birkaç sahte
Ben de boğazdaydım Ömer, kurşun arkası çalıştım ama nafile (Anadolu yakası) meradan 3 parça balık çıktı topu topu.. 🙂
Yeni makineyi test edeyim dedim. Makine testi geçti ama 🙂

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de boğazdaydım Ömer, kurşun arkası çalıştım ama nafile (Anadolu yakası) meradan 3 parça balık çıktı topu topu.. 🙂

Devamlı müdavimi olanlar şansına bu gün iyi yaptı

Bizim arkadaşlar da günü gününü tutmuyor dedi şansımıza iyi güne denk geldik normalde gelmez ama arada şaşırtıyor 😀

Merhaba iyi forumlar
Anadolu yakasindan spin ile çinekop avı düşünüyorum sahte önerisi verebilir misiniz şimdiden teşekkürler

Merhaba iyi forumlar
Anadolu yakasindan spin ile çinekop avı düşünüyorum sahte önerisi verebilir misiniz şimdiden teşekkürler
11gr 8 cm maria muadili sahteler
20gr 11cm zipbaits muadili sahteler en çok kullandığım verim aldığım sahteler bunlar

Maria tight slalom muadili sahtelerin limon şeker palyaço kırmızı kafa renklerini kullanabilirsin. İlla maria almana gerek yok ucuz imitasyonlar da iş yapıyor.
ek olarak zipbaits surf driver 110s muadili, fujin surfer gibi sahteler de olabilir.
sezonda gözlediğim en iyi maria muadili ise, kesinlikle voyant sahteler.

ek olarak zipbaits surf driver 110s muadili, fujin surfer gibi sahteler de olabilir.
sezonda gözlediğim en iyi maria muadili ise, kesinlikle voyant sahteler.
Voyant bence maria değil yani muadili değil o başlı başına aksiyonu ve deli hareketleri ile kendine has bir kalıp ve sahte değişik bir sahte 🙂

Back