Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Merhaba iyi forumlar
Anadolu yakasindan spin ile çinekop avı düşünüyorum sahte önerisi verebilir misiniz şimdiden teşekkürler
11gr 8 cm maria muadili sahteler
20gr 11cm zipbaits muadili sahteler en çok kullandığım verim aldığım sahteler bunlar

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Maria tight slalom muadili sahtelerin limon şeker palyaço kırmızı kafa renklerini kullanabilirsin. İlla maria almana gerek yok ucuz imitasyonlar da iş yapıyor.
ek olarak zipbaits surf driver 110s muadili, fujin surfer gibi sahteler de olabilir.
sezonda gözlediğim en iyi maria muadili ise, kesinlikle voyant sahteler.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
ek olarak zipbaits surf driver 110s muadili, fujin surfer gibi sahteler de olabilir.
Voyant bence maria değil yani muadili değil o başlı başına aksiyonu ve deli hareketleri ile kendine has bir kalıp ve sahte değişik bir sahte :)

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Voyant bence maria değil yani muadili değil o başlı başına aksiyonu ve deli hareketleri ile kendine has bir kalıp ve sahte değişik bir sahte :)
Dün merada toplam 4 balık cıktı 2 tanesini alan bu değişik sahteyi kullanan dimağ balıkcılık'ın sahibi selçuk abiydi :D

ben orijinal maria ve orijinal zipbaits kullanıp bir tane balık alamadığım için gayet mutsuzdum.

dediğin gibi farklı bir olayı var bu sahtenin ama çözemedim ben :)

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Dün merada toplam 4 balık cıktı 2 tanesini alan bu değişik sahteyi kullanan dimağ balıkcılık'ın sahibi selçuk abiydi :D

ben orijinal maria ve orijinal zipbaits kullanıp bir tane balık alamadığım için gayet mutsuzdum.

dediğin gibi farklı bir olayı var bu sahtenin ama çözemedim ben :)
Arada şans verilmesi gereken bir sahte sahilde bir söz vardır :D çakmalarının orjinalinden iyi çalıştığı tek sahte maria diye :D tabi ki katılmıyorum 50 avcıdan 40 ı çakma 2 si orjinal atıp 40 kişi daha fazla alıyorsa bu kişi sayısı çok olduğundan dır :D

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arada şans verilmesi gereken bir sahte sahilde bir söz vardır :D çakmalarının orjinalinden iyi çalıştığı tek sahte maria diye :D tabi ki katılmıyorum 50 avcıdan 40 ı çakma 2 si orjinal atıp 40 kişi daha fazla alıyorsa bu kişi sayısı çok olduğundan dır :D
haklısın da bizim orijinale balık değmemesi efsane oldu :D

balık alamadık eyvallah ama bir vuruş dahi olsa almaz mı yav insan :p

Oguzhan_T

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan
Surf driver çakmaları için bir ekleme yapıyım hemde biraz iyi çalışan çakmalara deyineyim

Kendo 125f bir diğer deyişle kutsal kendo. Benim için boğazın kralı. 2-3 hafta kadar oluyor üsküdar da balık yatsıdan sonra kesti 3-5 kişi kaldık merada çoook nadir vuruş alıyoruz ama onu da balık dudağının ucuyla vuruyo. Çantada atmadığın ne daiwa z vertice kaldı nede ima sasuke. Balık hiç birini yemeyince dk 90 da oyuna anadolu topçusu olarak kendo seabass girdi. İlk atışta yapıştırdı sarıkanatı. Güler misin,ağlar mısın :)

Bunların arasında en iyi yüzen ve atış transfer sistemi en güzel çalışan usami sarooo hatta boyasını sökersen atış sisteminin farkını anlayamazsın bile diyebilirim ama ona o parayı verene kadar 200 lira daha koyar orjinali alırsın. Ne diyelim hiç bir başarı cezasız kalmaz :).

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Surf driver çakmaları için bir ekleme yapıyım hemde biraz iyi çalışan çakmalara deyineyim

Kendo 125f bir diğer deyişle kutsal kendo. Benim için boğazın kralı. 2-3 hafta kadar oluyor üsküdar da balık yatsıdan sonra kesti 3-5 kişi kaldık merada çoook nadir vuruş alıyoruz ama onu da balık dudağının ucuyla vuruyo. Çantada atmadığın ne daiwa z vertice kaldı nede ima sasuke. Balık hiç birini yemeyince dk 90 da oyuna anadolu topçusu olarak kendo seabass girdi. İlk atışta yapıştırdı sarıkanatı. Güler misin,ağlar mısın :)

Bunların arasında en iyi yüzen ve atış transfer sistemi en güzel çalışan usami sarooo hatta boyasını sökersen atış sisteminin farkını anlayamazsın bile diyebilirim ama ona o parayı verene kadar 200 lira daha koyar orjinali alırsın. Ne diyelim hiç bir başarı cezasız kalmaz :).
Kendo vay be bizim ilk 11 de yer bulamıyor artık 😅 bu arada sarroo sevdiğim ve bence zip çakması olarak değilde yine kendi başlı başına bir sahte güzel avlar yaptık kendisiyle :)

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Zipbaits Boon 135 f alacaktım bugün ama ne gerek var zaten sezon kapandı dedim ve elim gitmedi, willy camoro ve kendolara gözüm kaydı fiyat olarak 3 te 1 oranında derken kafam karıştı hiç bir şey almadan cıktım.

ancak şu an bonibon krizi benzeri bir şey yaşıyorum ben illa akşam dönüşte o dükkana girer bir şeyler alırımç

ne dersin abiler boon'u alayım mı yoksa aynı fiyata 3 tane willy kendo karışık mı alayım ?

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Zipbaits Boon 135 f alacaktım bugün ama ne gerek var zaten sezon kapandı dedim ve elim gitmedi, willy camoro ve kendolara gözüm kaydı fiyat olarak 3 te 1 oranında derken kafam karıştı hiç bir şey almadan cıktım.

ancak şu an bonibon krizi benzeri bir şey yaşıyorum ben illa akşam dönüşte o dükkana girer bir şeyler alırımç

ne dersin abiler boon'u alayım mı yoksa aynı fiyata 3 tane willy kendo karışık mı alayım ?
Kendo willy bunlar 250 lira mı? Boon 135F 800 çünkü. Balık yeterince kıyılarsa uygun fiyatlı sahteler ile de alınıyor fakat bazen öyle günler gördük ki sadece assassin ve benzeri ciddi uzağa gidebilen sahteler iş yaptı. Hiç kimsenin balık alamadığı bir gün Biz iki kişi Duo tide minnow ile alabildik. Konu için hem pozitif hem negatif örnekler var yani. Ben sahtede her zaman kaliteden yanayım.