İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Voyant bence maria değil yani muadili değil o başlı başına aksiyonu ve deli hareketleri ile kendine has bir kalıp ve sahte değişik bir sahte 🙂
Dün merada toplam 4 balık cıktı 2 tanesini alan bu değişik sahteyi kullanan dimağ balıkcılık'ın sahibi selçuk abiydi 😀

ben orijinal maria ve orijinal zipbaits kullanıp bir tane balık alamadığım için gayet mutsuzdum.

dediğin gibi farklı bir olayı var bu sahtenin ama çözemedim ben 🙂

Dün merada toplam 4 balık cıktı 2 tanesini alan bu değişik sahteyi kullanan dimağ balıkcılık'ın sahibi selçuk abiydi 😀

ben orijinal maria ve orijinal zipbaits kullanıp bir tane balık alamadığım için gayet mutsuzdum.

dediğin gibi farklı bir olayı var bu sahtenin ama çözemedim ben 🙂
Arada şans verilmesi gereken bir sahte sahilde bir söz vardır 😀 çakmalarının orjinalinden iyi çalıştığı tek sahte maria diye 😀 tabi ki katılmıyorum 50 avcıdan 40 ı çakma 2 si orjinal atıp 40 kişi daha fazla alıyorsa bu kişi sayısı çok olduğundan dır 😀

Arada şans verilmesi gereken bir sahte sahilde bir söz vardır 😀 çakmalarının orjinalinden iyi çalıştığı tek sahte maria diye 😀 tabi ki katılmıyorum 50 avcıdan 40 ı çakma 2 si orjinal atıp 40 kişi daha fazla alıyorsa bu kişi sayısı çok olduğundan dır 😀
haklısın da bizim orijinale balık değmemesi efsane oldu 😀

balık alamadık eyvallah ama bir vuruş dahi olsa almaz mı yav insan 😛

Surf driver çakmaları için bir ekleme yapıyım hemde biraz iyi çalışan çakmalara deyineyim

Kendo 125f bir diğer deyişle kutsal kendo. Benim için boğazın kralı. 2-3 hafta kadar oluyor üsküdar da balık yatsıdan sonra kesti 3-5 kişi kaldık merada çoook nadir vuruş alıyoruz ama onu da balık dudağının ucuyla vuruyo. Çantada atmadığın ne daiwa z vertice kaldı nede ima sasuke. Balık hiç birini yemeyince dk 90 da oyuna anadolu topçusu olarak kendo seabass girdi. İlk atışta yapıştırdı sarıkanatı. Güler misin,ağlar mısın 🙂

ek olarak zipbaits surf driver 110s muadili, fujin surfer gibi sahteler de olabilir.
sezonda gözlediğim en iyi maria muadili ise, kesinlikle voyant sahteler.

Bunların arasında en iyi yüzen ve atış transfer sistemi en güzel çalışan usami sarooo hatta boyasını sökersen atış sisteminin farkını anlayamazsın bile diyebilirim ama ona o parayı verene kadar 200 lira daha koyar orjinali alırsın. Ne diyelim hiç bir başarı cezasız kalmaz 🙂.

Surf driver çakmaları için bir ekleme yapıyım hemde biraz iyi çalışan çakmalara deyineyim

Kendo 125f bir diğer deyişle kutsal kendo. Benim için boğazın kralı. 2-3 hafta kadar oluyor üsküdar da balık yatsıdan sonra kesti 3-5 kişi kaldık merada çoook nadir vuruş alıyoruz ama onu da balık dudağının ucuyla vuruyo. Çantada atmadığın ne daiwa z vertice kaldı nede ima sasuke. Balık hiç birini yemeyince dk 90 da oyuna anadolu topçusu olarak kendo seabass girdi. İlk atışta yapıştırdı sarıkanatı. Güler misin,ağlar mısın 🙂

Bunların arasında en iyi yüzen ve atış transfer sistemi en güzel çalışan usami sarooo hatta boyasını sökersen atış sisteminin farkını anlayamazsın bile diyebilirim ama ona o parayı verene kadar 200 lira daha koyar orjinali alırsın. Ne diyelim hiç bir başarı cezasız kalmaz 🙂.
Kendo vay be bizim ilk 11 de yer bulamıyor artık 😅 bu arada sarroo sevdiğim ve bence zip çakması olarak değilde yine kendi başlı başına bir sahte güzel avlar yaptık kendisiyle 🙂

Zipbaits Boon 135 f alacaktım bugün ama ne gerek var zaten sezon kapandı dedim ve elim gitmedi, willy camoro ve kendolara gözüm kaydı fiyat olarak 3 te 1 oranında derken kafam karıştı hiç bir şey almadan cıktım.

ancak şu an bonibon krizi benzeri bir şey yaşıyorum ben illa akşam dönüşte o dükkana girer bir şeyler alırımç

ne dersin abiler boon'u alayım mı yoksa aynı fiyata 3 tane willy kendo karışık mı alayım ?

Zipbaits Boon 135 f alacaktım bugün ama ne gerek var zaten sezon kapandı dedim ve elim gitmedi, willy camoro ve kendolara gözüm kaydı fiyat olarak 3 te 1 oranında derken kafam karıştı hiç bir şey almadan cıktım.

ancak şu an bonibon krizi benzeri bir şey yaşıyorum ben illa akşam dönüşte o dükkana girer bir şeyler alırımç

ne dersin abiler boon'u alayım mı yoksa aynı fiyata 3 tane willy kendo karışık mı alayım ?
Kendo willy bunlar 250 lira mı? Boon 135F 800 çünkü. Balık yeterince kıyılarsa uygun fiyatlı sahteler ile de alınıyor fakat bazen öyle günler gördük ki sadece assassin ve benzeri ciddi uzağa gidebilen sahteler iş yaptı. Hiç kimsenin balık alamadığı bir gün Biz iki kişi Duo tide minnow ile alabildik. Konu için hem pozitif hem negatif örnekler var yani. Ben sahtede her zaman kaliteden yanayım.

Kendo willy bunlar 250 lira mı? Boon 135F 800 çünkü. Balık yeterince kıyılarsa uygun fiyatlı sahteler ile de alınıyor fakat bazen öyle günler gördük ki sadece assassin ve benzeri ciddi uzağa gidebilen sahteler iş yaptı. Hiç kimsenin balık alamadığı bir gün Biz iki kişi Duo tide minnow ile alabildik. Konu için hem pozitif hem negatif örnekler var yani. Ben sahtede her zaman kaliteden yanayım.

evet 250 hatta wily.

boon'u' da 700 e alacağım 🙂

evet 250 hatta wily.

boon'u' da 700 e alacağım 🙂
Wily hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum. Seabass ile balık almışlığım var ancak bana göre iki sorunu var. Bir iğneleri aşırı çabuk paslanıyor iki erim sıkıntısı. Kesinlikle kaliteli sahteler kadar erimi yok. Ama çalışmayan sahte değil.

Bu sahte işi değişik bir iş şeker yada oyuncak dükkanına girmiş çocuk gibi hissediyor insan kendini hepsinden alası geliyor 😀 sonrası ise kutu kutu sahte hele bide al sat kısmında benim gibi üşengeç isen vay haline 😀
son 3 sezondur bu alışkanlıktan vazgeçerek kendi ilk 11 imi oluşturdum sonuçta av yaptığımız meralar ve bu meralarda ihtiyaç duyacağımız sahteler belli 3 4 tane de çalışacağını düşündüğüm ve alıp çalıştırdığım insanların ya bu renk çalışmaz dediği sahtelerden var buda hobinin benim açımdan keyifli kısmı mesela kendo konusunda içindeki bilyelerin çıkardığı sesin balığı cezbetmede bazı günlerde avantaj olduğunu düşünüyorum hatta kaliteli ve içinde o şekilde ses yapan bilyaların olduğu sahteleri de göz ucuyla arıyorum yada yukarıda @Bedri35 nin söylediği tide bizim tabirimiz ile zargana modeli yaşanmış bir örnek ile gün açımı sabah suyunda merada çok hızlı balık olmasa da tek tük balık çıkıyordu sağımda ve solumda , av yaptığım mera zargana ile de meşhur bir mera genelde çarpma ile ciddi adetlerde ayrıca tekneden de kepçe ile zargana tuttuklarını bildiğim spin yaparken sahteyle zarganaya çarpıp zargana aldığımız da bir mera zip ve benzeri sahtelerle balık alamıyorken dedim artık balık kesti herhalde sonra şu sahteyi bir de burada yüzdürelim dedim ki daha önce kız kulesinde bize çok güzel lüferler getirmişliği vardı 10 atış ve 10 balık aldım kimse balık çekemezken 🙂 kadroyu güzel kurmak lazım bunu yaparken de şartları av yapılacak merada suyun durumunu falan da göz önünde bulundurmak lazım yoksa balığı herkes alıyor hele bazı günler oluyor ki kaleme iğne taksan balık alıyor 🙂

Back