Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bende dün gece @enginson la karşılıklı birbirimizden habersiz Üsküdar'a gittim ne çıkarsa Allah bereket versin diyerek iyikide gitmişim dişli yoktu bende sıyırtma silikon deniyeyim dedim baktım güzel istavrit var devam ettim sonrada yanıma iki arkadaş geldi lrf falan filan derken baktılar çok verimli değil tam giderken yardımcı kişiliğimle hemen onlarada birer takım ve kaynaşma muhabbet balık süper bir gece oldu benim için tekrardan buluşmak üzere diyip sabah 6:30 gibi avı sonlardırdık balık çok iyidi ama biz sıcak muhabbetten çok fazla alamadık burdan sıcak muhabbet ve dostluklarını esirgemeyen Bahadır ve Serkan abiye çok teşekkür ediyorum. Bunlarda payıma düşenler.30011 dosyayı görüntüle
Rapor güzel olmuş Mesut ama resim görünmüyor..

Bu gün boşa çıktım sabah 8.30 kadıköydeki randevumdan sonra sonra 9.45 kıyıları tarayarak boğazın yolunu tuttum.
Önce haydarpaşada 2 arkadaşa uğradım.Yemli atarak sabahlamışlardı.İkisinin kovasında toplam 7 sarıkanat vardı.
onlar eve gitmek için toparlanırken.demiryolcu arkadaşların yemli attığı arka meraya baktım.Sedat kardeşim 18 çino-sarıkanatla günü tamamlamış vardiya saatini bekliyordu.
10.45 üsküdar limanda eski toprak yol karşısına baktım kefalci ağır ağbeylere kısa bir selamdan sonra liman dışı
kayalardan spin yapan bir genç arkadaş görerek yanına gittim.
Pahalı makina kamış setini övünerek anlatırken gözüm kullandığıı eski Gelibolu sahtesine gitti.
5 saattir hiç bakık alamadığındsn şikayet etti.Pahalı takımlarının hafiflik güç vs konularına tekrar girdiğinnde
kibarca ayrılıp şanş diledim.Kız kulesi önüne gelmeden srabayı park edip 2 olta atan arkadaşa misafir oldum.
yaşlı olanın kovasında bir levrek vardı ama ne balığı olduğunu bilmiyordu.
Canlı istavrit lüfere atmış levrek yemiş.
epeydir levrek yemediğimden satıp satmayacağını sordum,satmayacağını söyledi.ne zaman jeep'in bagaj kapısını
açıp benim takım ve malzemeleri görünce aklı takımlara gitti takas önerdi levreğe karşılık 5 kendo ve eski ama temiz
bir okuma spin kamış,içimden geldi 300 metre kaliteli bir misina ben hediye ettim.
Aslında amacım hayal kahvesine kadar gitmek vardı ama levreği fırına üstündeki deniz suyu kurumadan atmak lazım
olduğundan çok çabuk eve döndüm.
3 senedir boğaziçi levreği yemediğimden tadını unutmuşum.
bol sızma zeytin yağlı havuç,turp,kırmızı lahana salatası ile enfes oldu yanında 50'lilik ayran içtim.
Levreği tarmadım hesaplamadım ama 6 kişiyi tıkabasa doyurdu galiba 4kg üstüydü..
Afiyet olsun abi insan yakışıklının bi fotosunu koyar gözümüz gönlümüz şenlenseydi.

Bende dün gece @enginson la karşılıklı birbirimizden habersiz Üsküdar'a gittim ne çıkarsa Allah bereket versin diyerek iyikide gitmişim dişli yoktu bende sıyırtma silikon deniyeyim dedim baktım güzel istavrit var devam ettim sonrada yanıma iki arkadaş geldi lrf falan filan derken baktılar çok verimli değil tam giderken yardımcı kişiliğimle hemen onlarada birer takım ve kaynaşma muhabbet balık süper bir gece oldu benim için tekrardan buluşmak üzere diyip sabah 6:30 gibi avı sonlardırdık balık çok iyidi ama biz sıcak muhabbetten çok fazla alamadık burdan sıcak muhabbet ve dostluklarını esirgemeyen Bahadır ve Serkan abiye çok teşekkür ediyorum. Bunlarda payıma düşenler.30011 dosyayı görüntüle30012 dosyayı görüntüle
Hadi canım inan mıyorum nerdeydin tüh bak keşke haberim olsaydı tanışırdık hocam ya. Ben Mertcan var çpcukluk arkafaşım onla cami önündeydim.

Sabah kuleli önünden çapari ile 2 büyük istavrit alabildim.Yemli atanlar birşey alamadı. 7-8 arası çapari ile 3-5 alan aldı.Sanırım fazla balık çekenlerin çaparisi hazır,oralarda satılan çaparilerden değil de,kendileri yapıyorlar ?
25 senedir takımlarımı kendim yapıyordum,ama üstadın dibi bir dostum var takımları profesyonel şiir gibi orkinos,kılıç
dib balıkları,lüfer vs. görünce ona yaptırıyorum.Hatta bazı arkadaşlarada yaptığı takımlardan örnek gönderdim.
takımlar beğenilcince aynı takımı daha ucuza nasıl alırım döngüsü çıkıyor.
Ama nafile öyle takım yapacak 10 kişi var türkiyede yoksa duyulurdu bunca zaman.

Son düzenleme:
Bende dün gece @enginson la karşılıklı birbirimizden habersiz Üsküdar'a gittim ne çıkarsa Allah bereket versin diyerek iyikide gitmişim dişli yoktu bende sıyırtma silikon deniyeyim dedim baktım güzel istavrit var devam ettim sonrada yanıma iki arkadaş geldi lrf falan filan derken baktılar çok verimli değil tam giderken yardımcı kişiliğimle hemen onlarada birer takım ve kaynaşma muhabbet balık süper bir gece oldu benim için tekrardan buluşmak üzere diyip sabah 6:30 gibi avı sonlardırdık balık çok iyidi ama biz sıcak muhabbetten çok fazla alamadık burdan sıcak muhabbet ve dostluklarını esirgemeyen Bahadır ve Serkan abiye çok teşekkür ediyorum. Bunlarda payıma düşenler.30011 dosyayı görüntüle30012 dosyayı görüntüle
Bereketli olsun sohbetimizde daim 🙂

Bu akşam Emirgan tarafları gırgırların istilasına uğradı , kıyıya 15 metre de ağ attılar

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    56.3 KB · Okunma: 913
  • image.jpeg
    image.jpeg
    73.2 KB · Okunma: 858
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back