Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Afiyet olsun abi insan yakışıklının bi fotosunu koyar gözümüz gönlümüz şenlenseydi.
Mesut balık fotoğrafı konusunnda biliyorsun payaşlama yapmıyorum.
Ama başkasının tuttuğu balığıda zaten unuttum...
ama misafir arkadaşlar fırına koyarken galiba resim çekmişti onlardan alır paylaşırım.

Son düzenleme:
Bu akşam Emirgan tarafları gırgırların istilasına uğradı , kıyıya 15 metre de ağ attılar

Sevgili arkadaşlar bu yasak avlanma yapanları gördüğünüzde sahil güv. arayınız .Ancak ağı tam atarken arayın yoksa aradığınızda ağ atmış durumda olunca sahil.güv. yetişemediğinden gelmiyor.

AYRICA EK BİLGİ OLARAK
Adalar civarı yapılan kaçak avcılığı ile ilgili yasak bölge ve ihbar için yaptığım araştırmlarda Adalar ilçe emniyetinin anında müdahalaesiyle önlenmeye calışılıyor .Gerci bu bölüm boğaz hattı ama gene bilgilendirmek istedim iyi günler dilerim.
Şimdi arkadaşlar bu yasak avlanma ile ilgili bi araştırma neticesinde az önce görüştüm şimdi geç vakit ama yazim istedim .Bu yasak avlanma nın adalar cadde bostan kartal mevki mücadelesinin mimarı ADALAR BELEDİYESİ ve adalar ilçe emmiyetinin deniz polisi anında müdahale ediyormuş sahil güv. ile birlikte numarasını siteye yazmamda bir sakınca olmadığı gibi ilgilendiğimiz ve sahip çıkıldığı için memnun oldular İHBAR NUMARASI ADALAR 0216 3825010 veya 155 ten adalar ilçe emniyete bildirin.

SİTESİ BU LİNK : (link)

Ayrıca yasak olan yerin detaylı gösterimi harita 104 te mevcut . Sonuç olarak adalar ilçe emniyet deniz polisi anında ve çabuk şekilde müdahale edip koordineli şekilde sahil güv. ile birlikte gereken yapılıyor dedi görevli memur arkadaşlar.

ADALAR ÇEVRESİNDE GIRGIRLA AVLANMANIN YAKIN TAKİPÇİSİ OLUN şeklinde çağrıları mevcut ( sayfa 8-9 ) Sizde yakın takipçi olun sahip çıkın bilgilerinize 🙂

Bazen sahil güvenlik (çoğu zaman)
Sadece yakomoz seyreder.
Çünki komutanları cevap vermez.
Bu 25 senedir böyledir.
10 Senedir sertirifalı fahri denetçi kartı taşımama rağmen.
Su ürünleri devlet müfetşli Mehmet bey ile beraber yaptığımız tekir balığı ile ilgili 16 tutanak sonuçsuz kaldı o işine döndü üzüntülü.,
Ben eve döndüm.
9cm tekirlerin kasaya hangi limandan yüklendiğini bilerek.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back