Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bu soğukta av yapanları tebrik etmek gerekir , boğaz resmen alaskaya dönmüş 🙂 .
Aynen ben araligin son haftasi sifayi kaptim sezonu erken kapadim o gunden beri klavye balikcisiyim moralim sifir sifir sifir

Bu sabah boğazda saat 07.30 13.00 a kadar 200 gram ve açık renk rapala ile kar ve poyraz a inatla direnerek denizden çıkarabildiklerim DSC_2782.JPG

2 saat önce karaköydeyde olta atanlara baktım..kovalar doluydu sarıkanat-çinekop almışlar.kurşun arkası kaşıkla alıyorlardı.bu soğukta hatırı sayılı kişi vardı.ve her 3 atışta birbirinin üzerine atma karışma söz konusuydu.demek hava iyi olsa ordakikalabalığı ve kargaşayı düşenemiyorum.ben o kadar sabırlı değilim.ayrıca bu soğukta durupda ordan balık çıkaranları da tebrik etmek lazım.

Şimdi karaköyden geldim,kendonun limonunu aldim ve ilk rapala deneyimini başladım. Biraz at çek yaptim,sonra olta karıştı, açmaya çalışırken bir sürü zamanim geçti, sonra aksam oldu zaten,velhasil ben birşey alamadim.Lakin alanlar vardi,kurşun arkasi sahteyle 🙂

Buz gibi havada zor balıkcılık oldu.
Soğuk bir kenara, kuzeyli rüzgarlar yüzünden oluşan azman akintilar sayesinde kurşunu koşarak diplemeye caliştik.
Bu zorluklara ragmen baliklar rapalalarimizi kemirerek bizi eğlendirdiler 🙂
Çok şükür 50 adet limitimi doldurup, avı sonlandirip sicak evime attim kendimi.
Herkese rastgele.

20160123_165223-01.jpeg

Son düzenleme:
Buz gibi havada zor balıkcılık oldu.
Soğuk bir kenara, kuzeyli rüzgarlar yüzünden oluşan azman akintilar sayesinde kurşunu koşarak diplemeye caliştik.
Bu zorluklara ragmen baliklar rapalalarimizi kemirerek bizi eğlendirdiler 🙂
Çok şükür limitimi doldurup, sicak evime attim kendimi.
Herkese rastgele.

31976 dosyayı görüntüle
Tebrik ederim Furkan,iyi balık almışşın,afiyet olsun.🙂

Evet Anadolu yakasindan tekrar karsiya gecmeyi dusunuyorum durtmeler basladi keske sabah dönmeseydim kararsizim 🙂

Dayanamadım saat 12 de yine boğazdaydım bir kar-bir güneş ve bol rüzgar ile saat 3 e kadar 200gr+rapala ile 19 adet aldım.Balıklar baya iyiydi 4 adet 17 cm diğerleri 14-16 cm civarı 🙂🙂

(link)

(link)

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back