Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
Buz gibi havada zor balıkcılık oldu.
Soğuk bir kenara, kuzeyli rüzgarlar yüzünden oluşan azman akintilar sayesinde kurşunu koşarak diplemeye caliştik.
Bu zorluklara ragmen baliklar rapalalarimizi kemirerek bizi eğlendirdiler :)
Çok şükür limitimi doldurup, sicak evime attim kendimi.
Herkese rastgele.

Ekli dosyayı görüntüle 31976
Tebrıkler furkan bu zortlu sartlarda kısmetıne dusenlerı yakalamıssın masallahın var ben 10 dakka duramadım gıttıgım merada kayak yapıyorduk resmen her taraf jılet gıbıydı :) nasıl toparlandım nasıl cıktım ordan bılmıyorum

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Buz gibi havada zor balıkcılık oldu.
Soğuk bir kenara, kuzeyli rüzgarlar yüzünden oluşan azman akintilar sayesinde kurşunu koşarak diplemeye caliştik.
Bu zorluklara ragmen baliklar rapalalarimizi kemirerek bizi eğlendirdiler :)
Çok şükür limitimi doldurup, sicak evime attim kendimi.
Herkese rastgele.

Ekli dosyayı görüntüle 31976
Discovery Channel gelip bugün avlananları çekmez zor balıkçılık diye, uyduruktan programlar yaparlar :D. Benim havalarım gelmeden çıkmam dedin durdun da bu kadar soğuğu da beklemek zorunda mıydın acaba.

Annemin hastalığı sebebiyle bugün balığa çıkamadım, kısmet değilmiş. Onun sağlığı iyi olsun da balık yine tutulur.

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrıkler furkan bu zortlu sartlarda kısmetıne dusenlerı yakalamıssın masallahın var ben 10 dakka duramadım gıttıgım merada kayak yapıyorduk resmen her taraf jılet gıbıydı :) nasıl toparlandım nasıl cıktım ordan bılmıyorum
Vural abi nasil denk gelemedik hayret :) Akintiyi gören cekindi atmadi koca merada 4 kisiydik.
Takim vermekte ayri dert eller et kesmiş ipi ipe şokla tekrar dan beden vs. Allahtan aliskiniz birazda idare edebiliyoruz.
Görüsmek dilegiyle.

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Discovery Channel gelip bugün avlananları çekmez zor balıkçılık diye, uyduruktan programlar yaparlar :D. Benim havalarım gelmeden çıkmam dedin durdun da bu kadar soğuğu da beklemek zorunda mıydın acaba.

Annemin hastalığı sebebiyle bugün balığa çıkamadım, kısmet değilmiş. Onun sağlığı iyi olsun da balık yine tutulur.
Birol kameramini vardi zaten tepemde cekip cekip duruyor :)
Allah şifa versin abi cok geçmis olsun tekrardan.
Balik tutulur.

cemtrks

Aktif Üye
Adı
cem türksever
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Geçmiş olsun uğur
Acil şifalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...