Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tebrıkler furkan bu zortlu sartlarda kısmetıne dusenlerı yakalamıssın masallahın var ben 10 dakka duramadım gıttıgım merada kayak yapıyorduk resmen her taraf jılet gıbıydıBuz gibi havada zor balıkcılık oldu.
Soğuk bir kenara, kuzeyli rüzgarlar yüzünden oluşan azman akintilar sayesinde kurşunu koşarak diplemeye caliştik.
Bu zorluklara ragmen baliklar rapalalarimizi kemirerek bizi eğlendirdiler
Çok şükür limitimi doldurup, sicak evime attim kendimi.
Herkese rastgele.
Ekli dosyayı görüntüle 31976
Discovery Channel gelip bugün avlananları çekmez zor balıkçılık diye, uyduruktan programlar yaparlarBuz gibi havada zor balıkcılık oldu.
Soğuk bir kenara, kuzeyli rüzgarlar yüzünden oluşan azman akintilar sayesinde kurşunu koşarak diplemeye caliştik.
Bu zorluklara ragmen baliklar rapalalarimizi kemirerek bizi eğlendirdiler
Çok şükür limitimi doldurup, sicak evime attim kendimi.
Herkese rastgele.
Ekli dosyayı görüntüle 31976
Allah razı olsun, çok sağolun. Gerçi beni donmaktan kurtardı yine anneligini yaptıAllah sifa versin hocam cok gecmis olsun @lufermania
Onlar basimizdan eksik olmasin hocam allah uzun omur versin hepsineAllah razı olsun, çok sağolun. Gerçi beni donmaktan kurtardı yine anneligini yaptı![]()
Vural abi nasil denk gelemedik hayretTebrıkler furkan bu zortlu sartlarda kısmetıne dusenlerı yakalamıssın masallahın var ben 10 dakka duramadım gıttıgım merada kayak yapıyorduk resmen her taraf jılet gıbıydınasıl toparlandım nasıl cıktım ordan bılmıyorum
Birol kameramini vardi zaten tepemde cekip cekip duruyorDiscovery Channel gelip bugün avlananları çekmez zor balıkçılık diye, uyduruktan programlar yaparlar. Benim havalarım gelmeden çıkmam dedin durdun da bu kadar soğuğu da beklemek zorunda mıydın acaba.
Annemin hastalığı sebebiyle bugün balığa çıkamadım, kısmet değilmiş. Onun sağlığı iyi olsun da balık yine tutulur.
Kameramanlık bizim işimiz.Birol kameramini vardi zaten tepemde cekip cekip duruyor
Allah şifa versin abi cok geçmis olsun tekrardan.
Balik tutulur.
Geçmiş olsun uğurDiscovery Channel gelip bugün avlananları çekmez zor balıkçılık diye, uyduruktan programlar yaparlar. Benim havalarım gelmeden çıkmam dedin durdun da bu kadar soğuğu da beklemek zorunda mıydın acaba.
Annemin hastalığı sebebiyle bugün balığa çıkamadım, kısmet değilmiş. Onun sağlığı iyi olsun da balık yine tutulur.