Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bu Akşamki Rızıkı gene denizden çıkardım,!😎

1-1.5 aydır evde boya -badana işi tam strese girecek'ken Allah'a şükürler olsun kazasız belasız hallettik,🙄

"yaşlandığımı hissettim "bir iki fırça salla 1 saat mola, hanım moral veriyor hadi Ercü eskiden böyle değildin,
salla rulayı - sür boyayı neyse ;:kyfmyrn:

genelde cumartesi ve pazar günleri balığa gitmem,
nasıl olsa emekliyiz !hafta arası çalışanlar genelde hafta sonu balığa çıkarlar, balığını rahat tutsunlar diye düşünürüm hep,

ama bugün sabah ezan saati'nde eşim'i namaza uyandır'dığımda ,,,
şeytan dürttü !😵
ay ben bu şeytanın taaaa..................?
homurdanırken hanım namaz'ını bitirdikten sonra Ercü balık olurmu bugün özledik balığı demesiyle!

hanım sandaviç'imi hazırla gidiyorum
buzluk'tan çıkardığımız 10 parça istavrit balığını anında flote yapıp-tuzlayıp yem yaptım,

eşimin cümlesi balığa giderkene beynimde çalkalanıyor!
salla ruloyu -sür boya'yı

bende attım oltayı yakaladım balığı!

Kısmet İşi İşte!
4 parça eşime-4 parça bana deyip döndüm!

VY5vbr.jpg
Ercüment abi bunca yorgunluğun üstüne allahtan at çek olmamış yemliyle almışsın en azından yemli beklemeli çok daha az yorucu denk olmuş avların daim bereketli olsun abi

Ercüment abi bunca yorgunluğun üstüne allahtan at çek olmamış yemliyle almışsın en azından yemli beklemeli çok daha az yorucu denk olmuş avların daim bereketli olsun abi

"Lüferci Dayı Raşo" aslı'nda kas'ların üstü'ne iyi 2.kas yaptık ama vücud çok yorul'du,
uzun zaman'dır yemli yapmıyor'dum,

balık'lar geldik'çe dinlendi'ğimi hissettim.!😎

daha iyi av'lar siz'lere olsun.👍

Bugün Şile limanda saat 16:00 gibi 1 levreği yariya kadar getirdim tasmalama yapmadigimdan baligin kacisini gorerek maalesef kacirdim 1 adet cinekop ile spin kamisimin siftahını yaptim
Suat abi ilk spin avını yaptın demek artık surf kamışı eline almazsın benden söylemesi 🙂 o gün de söylemiştim

Uzun süredir rapalamda o harika şıngırtıyı duyamamaktan sonra hele şükür tavalıkları doğrultabildim. Güneş doğarken rapala ile üç misafir uğradı oltama. Sonra çapari ile skora oynadım. 🙂 herkese rastgele.

150gram kurşun arkası rapala ve yeşil çapari kullanıldı.

foto2.jpg

cumartesi çubuklu tarafına yolun düştü, kayınbiraderi beklerken biraz sahilde turladım. kanlıca tarafı kalabalık çubukluya doğru sakindi. iskeleye doğru da bir kalabalık vardı. balık ara ara istavrit şeklinde ara ara kreçe şeklinde yaptı ama az kayda değer balık pek yoktu. balıkçı tekneleri de az açıktaydı. haftasonu balığa gitmek nasip olmadı ama boğazdan geçerken bakındım sağa sola.

Bu Akşamki Rızıkı gene denizden çıkardım,!😎

1-1.5 aydır evde boya -badana işi tam strese girecek'ken Allah'a şükürler olsun kazasız belasız hallettik,🙄

"yaşlandığımı hissettim "bir iki fırça salla 1 saat mola, hanım moral veriyor hadi Ercü eskiden böyle değildin,
salla rulayı - sür boyayı neyse ;:kyfmyrn:

genelde cumartesi ve pazar günleri balığa gitmem,
nasıl olsa emekliyiz !hafta arası çalışanlar genelde hafta sonu balığa çıkarlar, balığını rahat tutsunlar diye düşünürüm hep,

ama bugün sabah ezan saati'nde eşim'i namaza uyandır'dığımda ,,,
şeytan dürttü !😵
ay ben bu şeytanın taaaa..................?
homurdanırken hanım namaz'ını bitirdikten sonra Ercü balık olurmu bugün özledik balığı demesiyle!

hanım sandaviç'imi hazırla gidiyorum
buzluk'tan çıkardığımız 10 parça istavrit balığını anında flote yapıp-tuzlayıp yem yaptım,

eşimin cümlesi balığa giderkene beynimde çalkalanıyor!
salla ruloyu -sür boya'yı

bende attım oltayı yakaladım balığı!

Kısmet İşi İşte!
4 parça eşime-4 parça bana deyip döndüm!

VY5vbr.jpg
Ercüment abi tebrik ederim .badana boyanın yorgunluğunu balıkta atmışsın.mantarlı takımlamı alındı dişliler

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back