Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Aksam 19-22 arası tekneden Anadolu yakası yakınları rakamla 3 yazıyla sadece üç çinekop 🙁

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aksam 19-22 arası tekneden Anadolu yakası yakınları rakamla 3 yazıyla sadece üç çinekop 🙁

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı saatlerde anadolu yakası 1 çinekop 10-12 tanede çinekop kadar istavrit aldık gündüz olaydı idtavrite doyardık sanırım

Çapari tek tük alıyor. Spin ve kaşık çalıştıramadım. Yemli atanlar da alamadı. Balık çok ufak belki 200 kişi var. 20 çino gördüm. Buralarda olan varsa caminin önündeyim.

@ozgurarslan abi yanlış anlama hakikaten çok önemli bilgiler paylaşıyorsun. yani bu işe yeni başlayan arkadaşların faydalanabileceği bilgiler. bunlar kesinlikle ayrı bir yerde arşivlenmeli. herkes faydalanabilir. ben de senin paylaşımlarını okuyarak bilmediğim bir çok şey öğrendim açıkçası.

Çapari tek tük alıyor. Spin ve kaşık çalıştıramadım. Yemli atanlar da alamadı. Balık çok ufak belki 200 kişi var. 20 çino gördüm. Buralarda olan varsa caminin önündeyim.
Günaydın,

dün sosyal medya o kadar çalkalandı ki o bölgeler için şu an 200 kişinin orada olması normal tabi.
İşte mera vermeyenlerin uğradığı hezimet' in kanıtıdır bu.
Size de rast gelsin.

Dün arkadaşımdan öğrendiğime göre Avrupa yakası gündüz resmen yıkılıyormuş gece bilmiyorum. güzel dişli yapmış. bu sene kış çetin geçecek balık bakımından bereketli olacak gibi. herkese rast gelsin.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back