Eyvallah toprak usta 🙂
Felaket bir gündü inan survivor' u yaşadım,
Acuna mail aticam parkulara Üsküdarı da eklesin 🙂
Hava muhalefeti,kalabalık yetmiyormuş gibi bir de hıdırellez için dilek atanlarla doldu sahil balık degil de bunlar yordu beni usta,
Rastgelsin
@shimano yarın geliyormusun bizim yakaya ?
Abi ben sırf sabah balığını alabilmek için balık akşamı kaynanamda kalıp, sabah taksiyle iniyorum Üsküdar'a sen düşün 🙁ah toprak usta ah uskudar ıle ugrasılmaz 10 balık tutucam dıye kendımızı heder etmıyelım gıdelım karsıya tutalım balıgımızı anadolu yakasında sartlar cıddı anlamda zor malesef 🙁
topragım ıstedıgın zaman beraber gıderız soylemen yeterlı sadece sabah maltepeye yada gulsuyuna gelebılme ımkanın var ıse senı yol ustunden alırım bu arada 175 gr kursun avrupa yakasında cok nadır kullanılır genelde en az 200 gr en fazla 250 gr hatta bazen 250 gr bıle kurtarmıyor akıntı cok olursa. masraf konusunda cok haklısın malesef oturdugumuz yerler bogaza uzak kalıyor halıyle masraflarımız cıddı anlamda artıyor malesef benımde en az karsıya gıdıp gelmem 100 tl mal oluyor 🙁 dedıgın gıbı balık ısın ıcınde olunca benımde gozum hıcbırseyı gormuyor 🙂Abi ben sırf sabah balığını alabilmek için balık akşamı kaynanamda kalıp, sabah taksiyle iniyorum Üsküdar'a sen düşün 🙁
Bugün yeminlen 25TL gidiş 25TL geliş 50TL sırf taksi parasi verdim yediğim içtiğim hariç 🙂
Ama balık işin içinde olunca gözüm görmüyor...
İkametim,vasıtasızlıgım ve şartlar itibariyle benim için imkansız Avrupa yakasi,
Yoksa ben de isterim günboyu takım vermeden 2-3 kalamayla 175gr kurşunla avlanmayi 😉
Rastgelsin
100 ₺ mi naptın sen 😀topragım ıstedıgın zaman beraber gıderız soylemen yeterlı sadece sabah maltepeye yada gulsuyuna gelebılme ımkanın var ıse senı yol ustunden alırım bu arada 175 gr kursun avrupa yakasında cok nadır kullanılır genelde en az 200 gr en fazla 250 gr hatta bazen 250 gr bıle kurtarmıyor akıntı cok olursa. masraf konusunda cok haklısın malesef oturdugumuz yerler bogaza uzak kalıyor halıyle masraflarımız cıddı anlamda artıyor malesef benımde en az karsıya gıdıp gelmem 100 tl mal oluyor 🙁 dedıgın gıbı balık ısın ıcınde olunca benımde gozum hıcbırseyı gormuyor 🙂
50 TL gidiş geliş benzin parası 7 TL köprü parası öğlen 20 tl yemek sabah kahvaltı 10 TL gün içersinde çay içme vs derken 100 TL buluyor idi masrafim şimdi gittiğimde yemek çay vs evden getiriyorum o şekilde 57 TL masrafim oluyor 🙁100 ₺ mi naptın sen 😀
Usta gerekirse ben Maltepe gülsuyuna taksiyle gelirim o sıkıntı degil insallah sezonda yapalım ben de çok isterim,topragım ıstedıgın zaman beraber gıderız soylemen yeterlı sadece sabah maltepeye yada gulsuyuna gelebılme ımkanın var ıse senı yol ustunden alırım bu arada 175 gr kursun avrupa yakasında cok nadır kullanılır genelde en az 200 gr en fazla 250 gr hatta bazen 250 gr bıle kurtarmıyor akıntı cok olursa. masraf konusunda cok haklısın malesef oturdugumuz yerler bogaza uzak kalıyor halıyle masraflarımız cıddı anlamda artıyor malesef benımde en az karsıya gıdıp gelmem 100 tl mal oluyor 🙁 dedıgın gıbı balık ısın ıcınde olunca benımde gozum hıcbırseyı gormuyor 🙂
walla calısma konusunda bır senı tanırım bırde @(link) birolu oda karınca mısalı durmak dınlenmek nedır bılmıyor 🙂 bu arada yenıkoyu kafandan sıl at 🙂Usta gerekirse ben Maltepe gülsuyuna taksiyle gelirim o sıkıntı degil insallah sezonda yapalım ben de çok isterim,
Ben Yeniköy gitmiştim geçen sene (sezonda değil bu aylarda) tek takim dahi vermeden yirmibeş balik almıştım kalama vere vere 175gr kurşunla çok keyif almıştım ondan dedim muhakkak akıntının bol olduğu yerler vardır ama benim için avda önemli olan 2 şey var,
1) yaya
2) takım taklavat verme ihtimali
Bu ikisinde sorun yoksa benim için de sorun kalmiyor 😉
Sabahtan akşama çalışırım