Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sergio

Aktif Üye
Adı
SERCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Atcek spin avı maketler slim markasız natürel renkler kullanildi marka maketlere balik gelmiyor pahalı geliyor sanırım,, suanlik bukadar nazlı kandıra bildik. Bugün de boş dönmedik ,balik yağmur dan sonra daha da hızlanir diye düşünüyorum bakalim göreceğiz rastgele

Ekli dosyalar

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Atcek spin avı maketler slim markasız natürel renkler kullanildi marka maketlere balik gelmiyor pahalı geliyor sanırım,, suanlik bukadar nazlı kandıra bildik. Bugün de boş dönmedik ,balik yağmur dan sonra daha da hızlanir diye düşünüyorum bakalim göreceğiz rastgele
Gayet güzel balıklar avınız daim olsun :)

KIRMIZI BENEK

Aktif Üye
Adı
yalçın bay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallah güzel boylar girse artık iyice meralara

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sessizdenizci

Daimi Üye
Cumartesi sabah 06:00-10:00 Çubuklu'da durum sıfır, yağmur başlayınca geri döndüm. Devam edenlere rast gele...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ibrahim1903

Aktif Üye
Adı
ibrahim
Kan Grubu
B Rh Negatif

omerfaruk

Aktif Üye
Adı
Ömer Faruk

yavuzcan

Üye
Adı
Yavuz can kinik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bir de şikayet etmişler eskiden günde 15 ton çıkıyordu diye. Neden böyle bir düşüş oldu acaba çok ilginç. Bu kadar pişkinlik olur. Adamlara bak ya hiç üstlerine alınma yok. Eskiden daha çok çıkıyormuş gel de şimdi küfretme. Kuruttunuz be.
YAPILABİLCEK BİRŞEY YOKMUDUR BU KONU İÇİN ŞİKAYETTE BULUNSAK DÜŞSEK PEŞİNE ? BİZ YAPMAZSAK KİM YAPACAK

omerfaruk

Aktif Üye
Adı
Ömer Faruk
Denetim yok maalesef. Şimdi böyle bir olayı haberlerden duymasak nasıl öğrenebilirdik? Boğazda onca gırgır, troll cirit atıyor. Kıyıdan 15 mt uzaklıktan ağ atılıyor. Kimsenin ruhu duymuyor. Çünkü denetim yok. Bu forumda da bir kaç kez denk geldim. Şikayet edenler olmuş sahil güvenliğe; ama pek bir yaptırımı yok ki hala devam ediyorlar balık kırımına. Bence bu tip olaylara güce sahip olan, denetim yapma ve yaptırım uygulama yetkisi olanların el atması gerek. Buradan bu tip olaylara tepki için önerisi olanlar paylaşırsa faydalı olabilir. NAsıl bir yol izlemek gerekir? Bimer'e şikayet etsek faydası olur mu? Belki bir dernek veya STK aracılığıyla bir şeyler yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...