Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Atcek spin avı maketler slim markasız natürel renkler kullanildi marka maketlere balik gelmiyor pahalı geliyor sanırım,, suanlik bukadar nazlı kandıra bildik. Bugün de boş dönmedik ,balik yağmur dan sonra daha da hızlanir diye düşünüyorum bakalim göreceğiz rastgele

Dosyalar

• IMG_20170505_232609.jpg
    IMG_20170505_232609.jpg
    77.5 KB · Okunma: 660
Atcek spin avı maketler slim markasız natürel renkler kullanildi marka maketlere balik gelmiyor pahalı geliyor sanırım,, suanlik bukadar nazlı kandıra bildik. Bugün de boş dönmedik ,balik yağmur dan sonra daha da hızlanir diye düşünüyorum bakalim göreceğiz rastgele
Gayet güzel balıklar avınız daim olsun 🙂

Maşallah güzel boylar girse artık iyice meralara

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link) BU YASAL BİR ŞEY MİDİR AĞ İLE ?

yakalanan balık gümüş(atherina boyeri). 4/2 nolu tebliğin 8.maddesine bakarsanız yemlik bir balık olduğunu ve ağ ile tutulmasının serbest olduğu yazıyor.

ama aynı tebliğ 11.maddesinde bu balığı ekolojik açıdan zararlı bir tür olarak gösteriyor ve yemlik olarak kullanılmasını yasaklıyor. 🤣

(link) BU YASAL BİR ŞEY MİDİR AĞ İLE ?
Bir de şikayet etmişler eskiden günde 15 ton çıkıyordu diye. Neden böyle bir düşüş oldu acaba çok ilginç. Bu kadar pişkinlik olur. Adamlara bak ya hiç üstlerine alınma yok. Eskiden daha çok çıkıyormuş gel de şimdi küfretme. Kuruttunuz be.

Bir de şikayet etmişler eskiden günde 15 ton çıkıyordu diye. Neden böyle bir düşüş oldu acaba çok ilginç. Bu kadar pişkinlik olur. Adamlara bak ya hiç üstlerine alınma yok. Eskiden daha çok çıkıyormuş gel de şimdi küfretme. Kuruttunuz be.

YAPILABİLCEK BİRŞEY YOKMUDUR BU KONU İÇİN ŞİKAYETTE BULUNSAK DÜŞSEK PEŞİNE ? BİZ YAPMAZSAK KİM YAPACAK

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back