Biliyorum öyle genel kullanım içinmiş sağol tavsiye içinben spinden anlamam da sizin dediğiniz 10000 fa 590 gr civarında onla spin olmazki hemde o makina bence çöp boşuna almışsınız, spinden @cemiltonguç abi anlar 🙂
Biliyorum öyle genel kullanım içinmiş sağol tavsiye içinben spinden anlamam da sizin dediğiniz 10000 fa 590 gr civarında onla spin olmazki hemde o makina bence çöp boşuna almışsınız, spinden @cemiltonguç abi anlar 🙂
Boğazda spin pek can olmuyor. Hele bir de balık yapan mera nete düşerse ki. Eyvah eyvah.At çek candır ya neden benmi yanlış kullanıyorum spin terimini acaba@)
Anladım abi Ok haklısın 😉Boğazda spin pek can olmuyor. Hele bir de balık yapan mera nete düşerse ki. Eyvah eyvah.
Eskiden can'dı.

Sağolasın bilgilendirme için ben acemiyim öğreniyoruz sizlerin yardımıyla 😉Kurşun arkası da spin avcılığıdır, at çek yani o bakımdan dedi herhalde @Amonephis. Makaralar spin olarak geçiyor ya
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Balıkçıdan alındığında sıkıntı olabilir ama olta balığında sıkıntı olmaz. Balığı bozması için malum bakterilerin çoğalması lzm, buzdolabında da pek mümkün değil.. O yüzden olta işinde çok endişe etmemek lzm.
At çek candır ya neden benmi yanlış kullanıyorum spin terimini acaba@)
Boğazda spin pek can olmuyor. Hele bir de balık yapan mera nete düşerse ki. Eyvah eyvah.
Eskiden can'dı.
Anladım usta Bende antalyadan geldim yeni tayin nedeniyle buraları bilmiyorum sizlerden bilgi almak öğrenmek istedim haklısın kalabalıkta zor ve bir iki balık için zahmet neyse Bende size umarım artık umarım görüşürüz beraber sallarız oltalarımızı bir gün sağolasınbenım hıc haz almadıgım av sıtılı buralarda zaten spınde oyle aman aman bır balıkta cıkmıyor sezonda 1 ay anca yaparsa yapar ondada kalabalıkta yer bulabılırsen spın avı yapılıyor yoksa oda yapılamıyor 🙂 spın ıcın uzak yerlere gıtmek lazım 1-2 balık ıcınde spıne gıtmeye deymez he ne olurdu ege veyahut akdenız kıyılarında yasasa ıdım evet o zaman spın avı emınım cok zevklı olurdu ama ıstanbul kıyılarında malesef spın avını sevmıyorum.
Anladım usta Bende antalyadan geldim yeni tayin nedeniyle buraları bilmiyorum sizlerden bilgi almak öğrenmek istedim haklısın kalabalıkta zor ve bir iki balık için zahmet neyse Bende size umarım artık umarım görüşürüz beraber sallarız oltalarımızı bir gün sağolasın