Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Kurşun arkası da spin avcılığıdır, at çek yani o bakımdan dedi herhalde @Amonephis. Makaralar spin olarak geçiyor ya

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balıkçıdan alındığında sıkıntı olabilir ama olta balığında sıkıntı olmaz. Balığı bozması için malum bakterilerin çoğalması lzm, buzdolabında da pek mümkün değil.. O yüzden olta işinde çok endişe etmemek lzm.

Tabii bu hemen av sonrası buzluğa atılırsa geçerli durumlar..

At çek candır ya neden benmi yanlış kullanıyorum spin terimini acaba@)

benım hıc haz almadıgım av sıtılı buralarda zaten spınde oyle aman aman bır balıkta cıkmıyor sezonda 1 ay anca yaparsa yapar ondada kalabalıkta yer bulabılırsen spın avı yapılıyor yoksa oda yapılamıyor 🙂 spın ıcın uzak yerlere gıtmek lazım 1-2 balık ıcınde spıne gıtmeye deymez he ne olurdu ege veyahut akdenız kıyılarında yasasa ıdım evet o zaman spın avı emınım cok zevklı olurdu ama ıstanbul kıyılarında malesef spın avı pek keyıflı gecmıyor benım ıcın.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
benım hıc haz almadıgım av sıtılı buralarda zaten spınde oyle aman aman bır balıkta cıkmıyor sezonda 1 ay anca yaparsa yapar ondada kalabalıkta yer bulabılırsen spın avı yapılıyor yoksa oda yapılamıyor 🙂 spın ıcın uzak yerlere gıtmek lazım 1-2 balık ıcınde spıne gıtmeye deymez he ne olurdu ege veyahut akdenız kıyılarında yasasa ıdım evet o zaman spın avı emınım cok zevklı olurdu ama ıstanbul kıyılarında malesef spın avını sevmıyorum.
Anladım usta Bende antalyadan geldim yeni tayin nedeniyle buraları bilmiyorum sizlerden bilgi almak öğrenmek istedim haklısın kalabalıkta zor ve bir iki balık için zahmet neyse Bende size umarım artık umarım görüşürüz beraber sallarız oltalarımızı bir gün sağolasın

Anladım usta Bende antalyadan geldim yeni tayin nedeniyle buraları bilmiyorum sizlerden bilgi almak öğrenmek istedim haklısın kalabalıkta zor ve bir iki balık için zahmet neyse Bende size umarım artık umarım görüşürüz beraber sallarız oltalarımızı bir gün sağolasın

Hos geldınız umarım ıstedıgınız balıkları burada yakalarsınız ınsallah sımdıden rast gelsın keyıflı forumlar.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back