Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar bana bir konuda yardımcı olun lütfen.

300 Metre 0,16 daiwa ip bunu stella ' ya sarmak istiyorum. 8000 lik kafaya. Kafanın üzerinde yazdığı 2,5 PE den 520 metre aldığı. Benim ip 1,5 pe ve 300 metre. Şimdi başka bir makineye aktar boşalt vs de yapmak istemiyorum. Altına yara bandı ile düzgün bir şekilde dolgu yapsam sorun olur mu ?

Bantın her türlüsü eninde sonunda cıvıycaktır.
Bant cıvığını temizlemek heralde şu hayatta en nefret ettiğim işlerden biridir. 🙂

Neredeyse Üsküdar hariç her yer palamut merası 🙁
Tek tük çıkıyordu geçen senerlerde ama lufer ve ya çinekop gittiğimiz zaman denk geliyordu dönüp yüzüne bakmayiz dişli sezonu açıldığında 😉
Bizim Üsküdar'ı resmen açıktan teğet geçiyor gidiyor hayvan derin sulara bizi de yerimizden yurdumuzdan ediyor güya bugün Çubuklu ya balığa gidecektim üşendim gidemedim 🙁
Hoş gitmeye deyecek balık yok ama yine de keyfimizi alırdık ama onca yol,otobüs,sıcak keyiften ağır bastı,
Rastgelsin

ilker abi bu sabah şemsipaşadaydım 16 no kancaya bile atladı vanoz geri saldım. istavrit çaparisiyle 15 civarı çıktı toplamda, maalesef herkes kovaya attı bir karış balıkları. belki kurşun arkasında irileri denk gelir.

ilker abi bu sabah şemsipaşadaydım 16 no kancaya bile atladı vanoz geri saldım. istavrit çaparisiyle 15 civarı çıktı toplamda, maalesef herkes kovaya attı bir karış balıkları. belki kurşun arkasında irileri denk gelir.
Yazık günah kardeşim işte o bebek palamutlar muhtemelen istavritle karışık gezip çapariye atlıyorlar asıl babaları genellikle açıktan geçip gidiyorlar kısmet bakalim

Tarabya'da bu sabah Çingene çıkıyormuş,
Gırgırlar ortalığı talan etmiş, katliam yapmışlar,
mahalleden 2 kişi gitmişti sabah erkenden, birkaç balıkla döndüler
balıklar yaklaşık 250-350 gr arası.
herhalde bu sene kiloluk palamut yakalayamayacağız.😵

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back