Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Hadi ben yazayim anadolu kavağı 🙂
Devam ediyimmi
Neredeyse Üsküdar hariç her yer palamut merası 🙁
Tek tük çıkıyordu geçen senerlerde ama lufer ve ya çinekop gittiğimiz zaman denk geliyordu dönüp yüzüne bakmayiz dişli sezonu açıldığında 😉
Bizim Üsküdar'ı resmen açıktan teğet geçiyor gidiyor hayvan derin sulara bizi de yerimizden yurdumuzdan ediyor güya bugün Çubuklu ya balığa gidecektim üşendim gidemedim 🙁
Hoş gitmeye deyecek balık yok ama yine de keyfimizi alırdık ama onca yol,otobüs,sıcak keyiften ağır bastı,
Rastgelsin

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
9 palamut aldim. Yanimda birisi acemiydi cocuk bakiyordu abi nasil aliyorsunuz şöyle mi böyle mi diyince dayanamadim cocuga yardimci oldum gösterdim takim bagladim filan. Cocuk habire yanima geldi skorumu yuksek tutabilirdim. Cocukcagiz 2 balik aldi baktim yandi tutustu hemen yarinda gelicem yarinda olur mu diye. Arkadaslarla basladik gülmeye dedim eyvah biri daha kapti bu hastaligi 🙂
Kardeşim tebrik ederim daha iyileri denk gelir insallah,
Birine yardımcı olman da ayrı güzel tebrikler ama çocuk yazık zehri kaptı artık geçmiş olsun ona 🙂
Rastgelsin

Kardeşim tebrik ederim daha iyileri denk gelir insallah,
Birine yardımcı olman da ayrı güzel tebrikler ama çocuk yazık zehri kaptı artık geçmiş olsun ona 🙂
Rastgelsin

Bu tür zehri kapma vakaları bazen iflah olmuyor 🙂 😀

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neredeyse Üsküdar hariç her yer palamut merası 🙁
Tek tük çıkıyordu geçen senerlerde ama lufer ve ya çinekop gittiğimiz zaman denk geliyordu dönüp yüzüne bakmayiz dişli sezonu açıldığında 😉
Bizim Üsküdar'ı resmen açıktan teğet geçiyor gidiyor hayvan derin sulara bizi de yerimizden yurdumuzdan ediyor güya bugün balığa gidecektim üşendim gidemedim 🙁
Hoş gitmeye deyecek balık yok ama yine de keyfimizi alırdık ama onca yol,otobüs,sıcak keyiften ağır bastı,
Rastgelsin
Her yer palamut merasi değil maalesef derinlik sığlık mevzusundan değil gibi bence boğazın en geniş yerlerinden biri olmasi ve inişte baligin karakoy eminonu sarayburnu tarafindan marmaraya girmesi daha cok gibi heryerde 100 tane cikiyorsa uskudar da cok büyük sansa 5 tane anca cikar o uuzden kimse uğrasmiyor haklilarda bence ne o oyle sar Allah sar 🙂 ama ilerleyen zamanlarda şu yeni yol yapilinca sen seyreyle cümbüşü her türlü baliga bir tik daha yakin olacaz insallah tabi o kalabalikda denenirmi bilemem
hafta içi bile suan istarvit var diye millet birbirini yiyiyor inan gidesim gelmiyor kimin ne oldugu belli degil kimse kusura bakmasın bu lafim icin ama rahat rahat cantayi takımı birakip gidemiyorsun biryere
balik boylari genelde ufak olsada arada cok iyi boy baliklarin da çıktığı muhakkak insallah sezon bitmeden hepimize birer ikiser nasip olur cok beklentim yok palamut dan cok isteyene cok rast gelsin herkesin kismeti acik olsun herkese rast gelsin
Son sozum dişli gelsin artik

Arkadaşlar bana bir konuda yardımcı olun lütfen.

300 Metre 0,16 daiwa ip bunu stella ' ya sarmak istiyorum. 8000 lik kafaya. Kafanın üzerinde yazdığı 2,5 PE den 520 metre aldığı. Benim ip 1,5 pe ve 300 metre. Şimdi başka bir makineye aktar boşalt vs de yapmak istemiyorum. Altına yara bandı ile düzgün bir şekilde dolgu yapsam sorun olur mu ?

Buğün günlerden vanozdu malesef suya en az 7 veya 8 adet saldım 4 adet birine verdim payıma seçmece kalanlar bu çok sükür sezona iyi başladım sabah balık yapmadı öğlene doğru başladı 14.00 avımı sonlandırdım Anadolu yakası kurşun arkası oltası suda olan herkese rastgele
7370d26744d4d8a9f1793f9a91fa925c.jpg

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

300 Metre 0,16 daiwa ip bunu stella ' ya sarmak istiyorum. 8000 lik kafaya. Kafanın üzerinde yazdığı 2,5 PE den 520 metre aldığı. Benim ip 1,5 pe ve 300 metre. Şimdi başka bir makineye aktar boşalt vs de yapmak istemiyorum. Altına yara bandı ile düzgün bir şekilde dolgu yapsam sorun olur mu ?

Yara bandını ilk defa duydum. Normal bir misina ile dolgu yapsanız daha iyi olmaz mı ?

ipi sarin komple
üstüne kafa dolana kadar misina cok kalin olmasin en fazla 25 30 mm arasi
Kafa dolunca kesin misinayi bir siseye veya benzeri bir yere sarin
Sonra ipi sarin
Daha sonra da önce misinayi sarin üstüne sifira sifir ipi sarin tamamdir
Yada biraz hesap ile halledebilirsiniz kolay gelsin

Gazi flaster olur olmaya da onun şöyle bir sıkıntısı çıkabilir. Flaster de örme ip ve yapışkandır ve ip kenardan atarsa ve misinana bir şekilde dolanırsa yavaş yavaş misinaya karışır ve bir noktada düğüm yapabilir sonra çöz allah çöz en sonunda da keser atarsın komple.
Ha bu ne kadar zamanda olur, olur mu, o şans meselesi...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back