Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Tebrikler hasan lrfye girmişsin sonunda

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tskler emin, lrf degil kursun arkasi palamut denemelerinde geldi iskorpitler, takozlar capariye geldi. Fino pro ve 1000 bir makina ayatladim, lrf icin senden haber bekliyorum, beraber cikip bana ogretirsin artik

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ercüment abi palamuta uğraşabilirsin artık 🙂 Gerçi 1 hafta daha beklesen fena olmaz ama boylar irileşmeye başladı. Çok küçükler çıksa da arada kalınları ziyaret ediyor oltaları 🙂

Hamdi hocam bugün sende indin mi meraya ?

Gerçek güncel bilgi alabilirsem eğer yarın bende bir ineyim diyorum.

ve bir gunun daha sonuna geldim iyiki bu son gunde gitmisim ve hic ummadigim anda karsima cikti dalga gecen oldu yine şovumu yaptim silikonla tutdugum uskumruyla gunu sonlandirdim 28,5 santimdi boyu takoz zannettim biri oltami ceker gibi oldu meger balik suyun ustune cikinca dolasmaya baslamis
20170917_173444.jpg
20170917_173444.jpg

@Ercüment abi palamuta uğraşabilirsin artık 🙂 Gerçi 1 hafta daha beklesen fena olmaz ama boylar irileşmeye başladı. Çok küçükler çıksa da arada kalınları ziyaret ediyor oltaları 🙂
Hamdi busene ufaklıklar büyümeden göçe başladılar yem sürülerinin ardından,
daha önceki yıllarda hiç bukadar ufak balığa rastlamamıştım, hayret ettim,

bugün pazarda gördüklerim ise tamamen hayal kırıklığı yaşattı bana istavrit kadar balıkları 7 tanesi 10 Türk Lirası'na satıyorlardı
onu alıp yiyeyinin aklına şaşarım,

deneme ertelememi bir hafta daha uzatıyorum, ufak balıkların ağzına zarar vermemek için,
mahalleden gidenlerin balıklarını görmemek için'de eve erken geldim.

fotograflarda görüyorum hep çingene palamutu, işallah haftaya kadar boy atarlar.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back