sessizdenizci
Daimi Üye
Senin av Nasıl geçti?Balik devam ediyordu. Geceden kalma oldugum icin eve az evel attim kendimi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senin av Nasıl geçti?Balik devam ediyordu. Geceden kalma oldugum icin eve az evel attim kendimi.
Tskler emin, lrf degil kursun arkasi palamut denemelerinde geldi iskorpitler, takozlar capariye geldi. Fino pro ve 1000 bir makina ayatladim, lrf icin senden haber bekliyorum, beraber cikip bana ogretirsin artikTebrikler hasan lrfye girmişsin sonunda
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam kardes,Haftaiçi inecegim habwrdar ederim
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Ercüment abi palamuta uğraşabilirsin artık 🙂 Gerçi 1 hafta daha beklesen fena olmaz ama boylar irileşmeye başladı. Çok küçükler çıksa da arada kalınları ziyaret ediyor oltaları 🙂
Hamdi busene ufaklıklar büyümeden göçe başladılar yem sürülerinin ardından,@Ercüment abi palamuta uğraşabilirsin artık 🙂 Gerçi 1 hafta daha beklesen fena olmaz ama boylar irileşmeye başladı. Çok küçükler çıksa da arada kalınları ziyaret ediyor oltaları 🙂
tebrikler Kerem uskumruyu kapmışsın.ve bir gunun daha sonuna geldim iyiki bu son gunde gitmisim ve hic ummadigim anda karsima cikti dalga gecen oldu yine şovumu yaptim silikonla tutdugum uskumruyla gunu sonlandirdim 28,5 santimdi boyu takoz zannettim biri oltami ceker gibi oldu meger balik suyun ustune cikinca dolasmaya baslamis63124 dosyayı görüntüle 63124 dosyayı görüntüle
aynen ole oldu hic gelcegini dusunmemistimde silikona geldi bide dedim bari capari simi ekliyim daha cok cezbedici olsun 😉 hakkaten geldi sonra bu palamut siralamasini karistirdim hep siralamasi nasilditebrikler Kerem uskumruyu kapmışsın.