Şunu düşünüyorum bende bu başlığı ve forumu sırtlayan bu hobiye oldukça fazla hem gönül,hem emek,hem zaman,hem para harcayan insanlar burada da mevcut.takip ettiğimce dediğim gibi forumu omuzlayan belirli sayıda insanlar var,ve bazlarıda artık aile olmuş arkadaş olmuş güzel bir ortam oluşturulmuş.(bu forumlarda her zaman bulunmuyor )
açıkçası bu gibi kişlerin paylaşımların beni hiç ama hiç rahatsız değilim hatta foruma daha sık girip daha çok ilgileniyorum.eski üyeler ustalar vardı konularını büyük bir zevkle takip ettiğim .keşke onlarda yeniden olsa güzel konularını ve avlarını takip eedip daha çok başlıkla ilgilensem diye hayıftandığımda oluyor.
bu başlık en çok takip edilen ,kontrol edilen bir yer,sonuçta para verilip üye olunan ben karşılığında sadece şunu istiyorum denilen bir yer değil.amatörce hobilerinin güzelliğini yaşamaya çalışan ve balık tuttuklarında veya tutamadıklarında mutlu olan ,aynı şekilde balık avı malzemleriyle çocukların oyuncaklarıyla oynadığı gibi paylaşmaktan ,oynamaktan,göstermekten mutlu olunan bir yer.
yoksa niye biri bzm için sabahın erken saatinde yağmurda ,çamurda,soğukta ,sıcakta,uykusuz kalıp rapor paylaşsın.Başka işi güçü yokmu neden paylaşım yapılsın .
burada insanlar ailesinin resmini paylaşıyorlar ,mutlu oldukları anları paylaşıyorlar ,ne sakıncası var ve neden olsun neden burayı kirletsin ki.