Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bazı arkadaşların söylemlerine katılıyorum. Burası ekipman danışma başlığı değil sanırım. Bu başlık balık avı raporlarının ve lokasyon ile alakalı son durumların paylaşıldığı bir ortam. Yaniliyorsam düzelttin lütfen. İlgili başlıklarda yorum arayın arkadaşlar. İkili muhabbetlerden çok sıkıldım . Yok hangi ip yok hangi makina. Abicim bu forumda bu konular için bir sürü başlık var. Orada paylaşın durumunuzu. Kirletmeyin şurayı boş boş muhabbetlerle lütfen.

7 gun 24 saat baliga gitmiyoruz. Baliga gitsek de bos donuyoruz 🙂 Keske hep rapor yazsak da baska konu konusmasak 🙂

7 gun 24 saat baliga gitmiyoruz. Baliga gitsek de bos donuyoruz 🙂 Keske hep rapor yazsak da baska konu konusmasak 🙂

Kabul ediyorum tabii ki . Fakat burada yapılan paylaşımlar başlık ile alakası olmayan konular ve iki kişiden fazlasını çok ilgilendirmeyen konular oluyor. Yok bu makineyi aldım şu misinayı aldım . Abicim teshirini başka yerde yap yani. Ya da tavsiyen varsa bir sürü başlık var diğer yerlerinde bu forumun. Ben burada bilgi ve tecrübe paylaşımı görmek istiyorum. Banane milletin malzeme teshirinden.

Kabul ediyorum tabii ki . Fakat burada yapılan paylaşımlar başlık ile alakası olmayan konular ve iki kişiden fazlasını çok ilgilendirmeyen konular oluyor. Yok bu makineyi aldım şu misinayı aldım . Abicim teshirini başka yerde yap yani. Ya da tavsiyen varsa bir sürü başlık var diğer yerlerinde bu forumun. Ben burada bilgi ve tecrübe paylaşımı görmek istiyorum. Banane milletin malzeme teshirinden.

Hocam yaklasımınız acıkcası cok sert olmus bu sozlerınızı esefle kınıyorum. burası bır aıle ortamı yerı gelıyor makınadan bahsedıyoruz yere gelıyor yenı aldıgımız urunun sevıncını dıger hobıdaslarımızla paylasıyoruz yerı gelıyor yakaladıgımız balıkların raporunu paylasıyoruz kısacası her konudan bahsedıyoruz. sız banane dersenız dıger ustadlarda banane acemılerden der ısın ıcınden cıkar. ben bu sozlerınızden sonra yenı uyelere bılgı paylasımında bulunmıcam artık bu sekılde bır uye konusması benı acıkcası cok rahatsız ettı.

Hocam yaklasımınız acıkcası cok sert olmus bu sozlerınızı esefle kınıyorum. burası bır aıle ortamı yerı gelıyor makınadan bahsedıyoruz yere gelıyor yenı aldıgımız urunun sevıncını dıger hobıdaslarımızla paylasıyoruz yerı gelıyor yakaladıgımız balıkların raporunu paylasıyoruz kısacası her konudan bahsedıyoruz. sız banane dersenız dıger ustadlarda banane acemılerden der ısın ıcınden cıkar. ben bu sozlerınızden sonra yenı uyelere bılgı paylasımında bulunmıcam artık bu sekılde bır uye konusması benı acıkcası cok rahatsız ettı.

Görüşünüze saygı duyuyorum. Fakat sizin de bu görüşe uygun bir şekilde eleştiri yöneltebilirsiniz. Tabii ki burada insanlar birbirini uzun süredir tanıyor olabilir . Peki başlık amacına ters düşmüyor mu bu paylaşımlar ? Bir rapor sunarsiniz ve bu raporun hangi ekipmanları yapıldığı bilgisini paylassaniz daha amaca uygun hareket edersiniz. Ama forumun ekipmanlar ile alakalı bölümleri mevcut. Yeni aldığınız ekipmanlar ile beni ne konuda bilgilendiriyorsunuz ? Ne katiyorsunuz bu başlığa ? Ben bu ekipmanlar yapılan bir av hikayesi görsem bu şekilde düşünmem. Bursa olmamın sebebi ustalardan bir şeyler öğrenmektir. Rahatsız olunacak bir durum yok bence

Burada konu dışı paylaşımların olmadığını farzedin,gelen av raporlarının yarısı bile paylaşılmaz.Bu sayfa forumun lokomotif sayfası,belli bir bilgi zenginliği birlikte gidiyor,birçok kişi gazete okur gibi takip ediyor ve bilgi sahibi oluyor.

Burada konu dışı paylaşımların olmadığını farzedin,gelen av raporlarının yarısı bile paylaşılmaz.Bu sayfa forumun lokomotif sayfası,belli bir bilgi zenginliği birlikte gidiyor,birçok kişi gazete okur gibi takip ediyor ve bilgi sahibi oluyor.

Bilgi ; her zaman kabulumdur kendi fikrimce. Ama paylaşımlar biraz bilgi ile harmanlanmali. Aşırı post kirliliği var kanımca. Ve bu bir eleştiri. Saygısızlık olarak algılanması anlamsız. Ben marka değil de o markanın yaptığı işleri görmek isterim mesela. Başlık ile yazılanlar bağlantılı olması gerekmiyor mu ? Ben bilgiye açın ve her gün okuyorum bu başlığı. Konu dışı postlar yüzde 70 olduğunda gerçekten insan beklentisinin dışında özel post görmek istemiyor açıkçası. Neyse.. kırdıysam affola. Sadece görüş belirttim.

Şunu düşünüyorum bende bu başlığı ve forumu sırtlayan bu hobiye oldukça fazla hem gönül,hem emek,hem zaman,hem para harcayan insanlar burada da mevcut.takip ettiğimce dediğim gibi forumu omuzlayan belirli sayıda insanlar var,ve bazlarıda artık aile olmuş arkadaş olmuş güzel bir ortam oluşturulmuş.(bu forumlarda her zaman bulunmuyor )
açıkçası bu gibi kişlerin paylaşımların beni hiç ama hiç rahatsız değilim hatta foruma daha sık girip daha çok ilgileniyorum.eski üyeler ustalar vardı konularını büyük bir zevkle takip ettiğim .keşke onlarda yeniden olsa güzel konularını ve avlarını takip eedip daha çok başlıkla ilgilensem diye hayıftandığımda oluyor.
bu başlık en çok takip edilen ,kontrol edilen bir yer,sonuçta para verilip üye olunan ben karşılığında sadece şunu istiyorum denilen bir yer değil.amatörce hobilerinin güzelliğini yaşamaya çalışan ve balık tuttuklarında veya tutamadıklarında mutlu olan ,aynı şekilde balık avı malzemleriyle çocukların oyuncaklarıyla oynadığı gibi paylaşmaktan ,oynamaktan,göstermekten mutlu olunan bir yer.
yoksa niye biri bzm için sabahın erken saatinde yağmurda ,çamurda,soğukta ,sıcakta,uykusuz kalıp rapor paylaşsın.Başka işi güçü yokmu neden paylaşım yapılsın .
burada insanlar ailesinin resmini paylaşıyorlar ,mutlu oldukları anları paylaşıyorlar ,ne sakıncası var ve neden olsun neden burayı kirletsin ki.

Son düzenleme:
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back