Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Sabah gün ışımadan önce ufak bir spin denemesi yaptım, sonuç alamayınca boğaza kurşun arkasına ineyim dedim, orayamı burayamı derken, bir baktım yanlışlıkla köprü yoluna girmişim. Haydaaaa, neyse arada bir böyle saflıklarım oluyor. Tam gün ağarmasına yakın takımı kurdum ve atmaya başladım. Maşallah balık bol, bol olmasına bol ama hepsi tezgahtakilerinden hallice. Ömrümün en keyifli avını yaptım, mera oldukça sessiz ve sakindi. 200 Gram kurşun dibi bulmak için yetiyordu, + ilk defa bu kadar açıktan balık almıştım. Neredeyse kurşun dibe oturur oturmaz balıklar biniyordu.

Neticede rakam veremiyorum ama 30 parçaya yakındır belki daha fazla balık saldım. İki tane 18 cm üzeri balık aldım, hani bir kaç tane daha alırımda oğluma yediririm diye ama oda nasip olmadı.

Bu arada yalan yok, sabah yanımda bir misafir vardı, minik bir pisicik balığı çekmem ile rapalaya saldırması bir oluyordu. Dayanamadım bir tane balığı da kendisine ikram ettim. Saat 10 civarlarında sağolsun @cemiltonguç abim kahvaltılık bir şeyler getirdi de karnımı doyurabildim 🙂

Balıkların çoğu kendi yapmış olduğum kaşık ile alınmıştır. Hava kapalı olmasına rağmen kaşıkların çalışması beni ayrıca mutlu etmiştir. Bu arada yapmış olduğum kurşun arkası aparatı ( gaparat ) sayesinde yaklaşık 3,5 saatte hiç beden değiştirmeden avı sonlandırdım.

Kendiside bir kaç atış yaptı ve 3 parça kofana yaprağıda ona nasip oldu 🙂66695 dosyayı görüntüle 66696 dosyayı görüntüle 66698 dosyayı görüntüle
Üstad "gaparat" ın da gorselini paylaşsaydiniz keşke. Nice muzdariplerin derdine derman olurdu 🙂 ahh o beden hep milletin takir takir balık aldığı zaman dolanır ya, illet eder adamı. Kendimce bir kaç geliştirme yaptım lakin sonuç itibariyle beden dolanmasinin pek de önüne gecebilmis değilim 🙂

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet yenikapı 15:30 - 19:00 arası hiç bir şey yok sadece bir istavrit suya iade ıpıslak olunca ve yağmur bastırınca eve döndüm malesef 50 kişiye yakın insan vardı sadece gördüğüm uzakta birisi sanırım çinekop aldı bitane ama hiç kimsede istavrit bile yoktu.hatda birisi yan tarafta sahte silikonla atıyodu ondada bişey yok.zıpkınla gelen biri vardı 1 saat boyunca yeni kapı kıyıdan avlandı 8-10 taneye yakın sordum palamut vurmuş.ama genel anlamda yeni kapı iş yokkk...
Yenikapı miting alanında mıydınız

Devrem Allah razı olsun ikinizdende.
@efaruk

Evallah Devrem sağolasın!

Dünde sevindirici bir telefon aldım mama konusunda!,
@gsozata Gazi kardeşimde mama temin etmiş , mamaları onun aracınla götürüp vereceğiz,
bende bugün semt pazarından mama'ları koymak için ufak leğen'lerde bakacağım
kısa zamanda, tek günahları sokak'ta doğmuş araziye atılmış sokak köpeği olan hav-havların bir nebze karınlarını doyuracağız.👍:asik:

Evallah Devrem sağolasın!

Dünde sevindirici bir telefon aldım mama konusunda!,
@gsozata Gazi kardeşimde mama temin etmiş , mamaları onun aracınla götürüp vereceğiz,
bende bugün semt pazarından mama'ları koymak için ufak leğen'lerde bakacağım
kısa zamanda, tek günahları sokak'ta doğmuş araziye atılmış sokak köpeği olan hav-havların bir nebze karınlarını doyuracağız.👍:asik:

Abi bu forumda gönlü zengin delikanlı çok. Bence arada bir kampanya yapalım. Ayrıca belediyelerin de kısırlastirma konusunda adim atmalari icin kulaklarini asindirmamiz gerekiyor. Aksi takdirde anne babalarinin karnini doyurabilsek bile yavrulari eninde sonunda ayni kaderi paylasma potansiyelindeler ne yazikki.

Birde ben en cok bakamayacagi kopegi alip ta, hayvan biraz buyuyunce sokaga atanlara kızıyorum, hatta nefret ediyorum. Malesef Cekmekoy de cok onlardan 🙁

Abi bu forumda gönlü zengin delikanlı çok. Bence arada bir kampanya yapalım. Ayrıca belediyelerin de kısırlastirma konusunda adim atmalari icin kulaklarini asindirmamiz gerekiyor. Aksi takdirde anne babalarinin karnini doyurabilsek bile yavrulari eninde sonunda ayni kaderi paylasma potansiyelindeler ne yazikki.

Birde ben en cok bakamayacagi kopegi alip ta, hayvan biraz buyuyunce sokaga atanlara kızıyorum, hatta nefret ediyorum. Malesef Cekmekoy de cok onlardan 🙁

Aynen düşüncelerine katılıyorum Faruk,

hele daha soğuk havalarda mama yardımlarına gerçekten ihtiyaçları var, arada bir yapılacak yardıma imkanım dahilinde katılırım, seve-seve verilecek görevide yaparım. geri kalanı artık gençlerimize bırakıyorum,

Ayrıca yavru alınıp evde bakmakdan bıkıp onları sokağa terkedenlere bende çok kızıyorum,
ilk heves girişiyorlar sonra çiş-kakayı eğitemediklerinde sokağa terkediyorlar,

(link)

buradaki barınakta terkedilmiş ve gerçek sahiplenmeyi bekleyen çok hav-hav var.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back