es.barış61
Daimi Üye
Üstad "gaparat" ın da gorselini paylaşsaydiniz keşke. Nice muzdariplerin derdine derman olurdu 🙂 ahh o beden hep milletin takir takir balık aldığı zaman dolanır ya, illet eder adamı. Kendimce bir kaç geliştirme yaptım lakin sonuç itibariyle beden dolanmasinin pek de önüne gecebilmis değilim 🙂Sabah gün ışımadan önce ufak bir spin denemesi yaptım, sonuç alamayınca boğaza kurşun arkasına ineyim dedim, orayamı burayamı derken, bir baktım yanlışlıkla köprü yoluna girmişim. Haydaaaa, neyse arada bir böyle saflıklarım oluyor. Tam gün ağarmasına yakın takımı kurdum ve atmaya başladım. Maşallah balık bol, bol olmasına bol ama hepsi tezgahtakilerinden hallice. Ömrümün en keyifli avını yaptım, mera oldukça sessiz ve sakindi. 200 Gram kurşun dibi bulmak için yetiyordu, + ilk defa bu kadar açıktan balık almıştım. Neredeyse kurşun dibe oturur oturmaz balıklar biniyordu.
Neticede rakam veremiyorum ama 30 parçaya yakındır belki daha fazla balık saldım. İki tane 18 cm üzeri balık aldım, hani bir kaç tane daha alırımda oğluma yediririm diye ama oda nasip olmadı.
Bu arada yalan yok, sabah yanımda bir misafir vardı, minik bir pisicik balığı çekmem ile rapalaya saldırması bir oluyordu. Dayanamadım bir tane balığı da kendisine ikram ettim. Saat 10 civarlarında sağolsun @cemiltonguç abim kahvaltılık bir şeyler getirdi de karnımı doyurabildim 🙂
Balıkların çoğu kendi yapmış olduğum kaşık ile alınmıştır. Hava kapalı olmasına rağmen kaşıkların çalışması beni ayrıca mutlu etmiştir. Bu arada yapmış olduğum kurşun arkası aparatı ( gaparat ) sayesinde yaklaşık 3,5 saatte hiç beden değiştirmeden avı sonlandırdım.
Kendiside bir kaç atış yaptı ve 3 parça kofana yaprağıda ona nasip oldu 🙂66695 dosyayı görüntüle 66696 dosyayı görüntüle 66698 dosyayı görüntüle
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi