balık yakalayanların atış mesafi ile senin atış mesafen aynı mı ?Denemedigim takim kalmadi 2 3 tane kraca dan baska birsey gelmedi 10 metre soluma gecen baliklari yakaladi. Ben acemilikten aralarina girmek istemiyorum. 🙂
balık yakalayanların atış mesafi ile senin atış mesafen aynı mı ?Denemedigim takim kalmadi 2 3 tane kraca dan baska birsey gelmedi 10 metre soluma gecen baliklari yakaladi. Ben acemilikten aralarina girmek istemiyorum. 🙂
Arada fark var biraz ama cokta sayilmaz sabah ip misinam koptu burda bi misina sardirdim ama dandikti muhtemelen onla bi alakasi olabilir mi atis mesafem de düştübalık yakalayanların atış mesafi ile senin atış mesafen aynı mı ?
Rasim kimse bi anda usta olmuyor. Seneleri veriyorsun bir atışı doğru düzgün yapabilmek için. Takımını oturtabilmek için. Benim sana tavsiyem güzel bir ip misina sardır olabildiğince ince olsun . Kimsenin olmadığı bir Kumluğa veya neresi olursa artık git . Orada sürekli atış yap at topla bidaha at. En azından elin alışır o ilk acemiliği atlatırsın.Arada fark var biraz ama cokta sayilmaz sabah ip misinam koptu burda bi misina sardirdim ama dandikti muhtemelen onla bi alakasi olabilir mi atis mesafem de düştü
Senelerdir söylüyoruz kavga etmemek için toplu yerlerden uzak duruyorum artık.Ya arkadaş ne zevk alıyorsunuz serçe parmağım kadar balıkları tutmaktan........ 3 kere attım etraftaki katliami görünce olay yerini terk ettim. Çubuklu sahil cumartesi
Konu dışıArada fark var biraz ama cokta sayilmaz sabah ip misinam koptu burda bi misina sardirdim ama dandikti muhtemelen onla bi alakasi olabilir mi atis mesafem de düştü
Konu dışı
Eğer makinenize misina sardırmayı düşünürseniz tavsiyem (link)
Acemiliğimi ucuz misinalarla geçirdim, Daha sonra makineye bu misina dan sardırdım, gözle görülür mesafelerimde artışı gözlemledim. Nacizane, görüşümdür.
Konu dışı
Eğer makinenize misina sardırmayı düşünürseniz tavsiyem
(link)
Acemiliğimi ucuz misinalarla geçirdim, Daha sonra makineye bu misina dan sardırdım, gözle görülür mesafelerimde artışı gözlemledim. Nacizane, görüşümdür.
Orada balık dip tümseğin arkasında . yeri dip taratırken bulursun , tümseğe gelmeden dipte çaparini doldur.. kurşun 125 gram .Beykoz taç restaurantin oradayim bazilari onarli cekerben , ben ve benimgibiler bos cekiyor 🙂 . Akinti biraz var
Trabucco nun T-Force ve S-Force misinaları arasındaki fark nedir acaba ? Her iki seride Long Cast yani uzak atış diyor ama T ( tough - sert) S ( soft yumuşak ) anlamındamı ? Don lastiği gibi yumuşak elastik uzayan misinalarda avı çok zevksiz hale getiriyor , vuruş hissiyatı olmuyor , sar babam sar gelmiyor bi türlü uzadıkça uzuyor 🙂
Aslında ip gibi sert makinada kusmayacak mono ile süper olurdu , ipe yakın sertlikte esnemeyen mono misina ..
Bilal avı boğazdamı yapıyosun. Evet bu misina ile atış mesafesi artabilir ancak boğaz avcılığında yumuşak misina bizim için dez avantaj balığın vuruşunu hem çaparide hemde kurşun arkasında hissetmemiz lazım.
İyi ve kaliteli bir ipin verdiği hissiyatı hiçbir misina veremez, o yüzden yaşasın ip yaşasın sağlamlık yaşasın incelik yaşasın long cast uzak atışÜstadım saygılar 🙂 Evet yumuşak mono misina, Normalde ne kadar ağır kurşun o kadar iyi mesafe demek. Ancak bu misina ile 75 Gr kurşunu çok çok iyi mesafelere yolluyorsunuz. Özellikle Boğazda akıntı yoksa, hem hafif kurşun kullanmanın keyfi, hemde uzak atış tadından yenmiyor.
Tabiki bu güzel olayın kusurlarınıda çok güzel yazmışsınız, Hissiyat çok zayıf. Özellikle istavritte vuruşları hissetmiyorum. Makineye ve kamışı binen yük den anlıyorum balığın olup olmadığını.
Evet boğazda kullanıyorum. Dediklerinize imzamı atıyorum. Her seçim bir vazgeçişdir felsefesiyle hareket ettim bende. Saygılar.