Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Maaşallah iğnen keskin avın bereketli olsun uğur bey 🙂
Maşallah tebrikler! Uğur bey bunlar bayağı çinekopa benziyor , yani istavrit değil benmi yanlış görüyorum ? Bu zamanda çapariyemi geldi ?
Mesaj full ironi içermektedir, fotolar google dan alıntıdır....
Balık/Balık tutan adam fotosu görmek istersiniz diye paylaşılmıştır...
Beğeniler devam ederse, farklı balık ve balık tutan adam fotoları paylaşabilirim !!!!
İsteyin yeter 🙂))

Mesaj full ironi içermektedir, fotolar google dan alıntıdır....
Balık/Balık tutan adam fotosu görmek istersiniz diye paylaşılmıştır...
Beğeniler devam ederse, farklı balık ve balık tutan adam fotoları paylaşabilirim !!!!
İsteyin yeter 🙂))

Bende heveslenmiştim , çinekop çaparilerimi hazırlayıp soluğu Aşiyanda almayı düşünüyordum 🙂 Maşallah dedim Nazar değmesin Kısmete bak biz kurşun arkası ile uğraşırken dostlar çapari ile 3 er 3er çekiyor kaba cinoları diye sevinmiştim ...

Ve beklenen oldu Yenikapı boştu arkadaşlar beklenen kalabalık yoktu herzamanki haligibiydi lüfer görmeyenler yada görmek isteyenler yarın sabah gelsin göstereyim kardeşim balık çıkıyor 8 parça 10 parça çıkıyor he acemiler var onlar 2 3 tane anca alıyor onu bilemem
Sayın Erol 61,
bu sene de Yenikapı miting alanında spin çalışmaya değer mi Nisan ayında ? Ne dersiniz...

(link)
(link)

Son düzenleme:
Sayın Erol 61,
bu senede Yenikapı miting alanında spin çalışmaya değer mi Nisan ayında ? Ne dersiniz...

(link)

Sayın Mektupla gördüğüm kadarı ile forumda balık yapan adresi kimse paylaşmak istemiyor malesef , bu sebeple kendi çabalarımızla denk gelmemiz gerekiyor , gidip bi denemek lazım 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back