yeknet
Daimi Üye
kendo rapala güncel fiyatları 26 tl satış fiyatları var çok değıl bundan 1,5 ay öncesıne kadar 10-12 tl adamına göre satışları var idi sadece cengız balıkçılıkta değil zam yapan hemen hemen hepsi fırsatcılık yapıyor misal arogan sahte 1-2 ay öncesinde 7,5 tl idi fiyatı simdi olmuş 20 tl aynı şekilde willy oda 10 tl idi şimdi olmuş 7 cm 20 tl 9 cm si 27 tl sadece rapalada değil misinalar vs herşey kısacası hocam bu fiyat aralığında bırakın rapalayı 1 adet fırdöndü alınmaz benim anlamadığım bu fırsatcı firmalar bu kadar zam yapmış iken çıkıpta bi hobidaşımız bu durumdan rahatsız olmuyor çok ilginç 🙁
Zamlardan rahatsız olmayan esas rahatsızdır. Ancak her firmaya da fırsatçı etiketi yapıştırmaya gerek yok. Kur 2 ay önce neydi şimdi ne oldu? ekonomiden hiç anlamayan bile ithal ürünlerin hepsine neden zam geldiğini anlayabilir. Kurlar bu kadar değişken olduğu sürece indirim falan beklememek lazım. İthalatçı elindekini satınca yenisini alacak ki ticaret hayatına devam edecek; e aynı kurdan alamıyor dolar alıp yurtdışına gönderecek di mi?
Ben makinemde sarılı misinayı değiştirmeyi düşündüm uzun zamandır kullanmadım eskidi kurudu diye ancak bir baktım almak istediğim mono misinaların 300m si 48-50TL olmuş. Rahatsız oldum vazgeçtim almaktan.