Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bunu burdan böle yazma in sahile 1 kilo üstü tutanlara sole sonrada burdan yaz
Ne alakası var? Ben zaten böyle manzaraları görmek istemediğim için de kalabalık yerlere gitmiyorum.

Küçük boy yavru balıkları almak ile ihtiyacından fazla balık alanlar aynı benim gözümde.

Her ikisi de sürdürebilir balıkçılık kavramını bilmez, geleceği düşünmez.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Hangi balık için 1kilo acaba amatör balıkcılık limiti 5kg değil mi yeni düzenleme mi yapıldı döküman varsa paylaşır mısın telefona kayıt edelim
Evet 5kg limit. Bana kalırsa bu 3kg olması lazım.

Tabi ticaretini yapanlara da büyük caydırıcı cezalar olması, denetlenmesini de sıkı olması lazım.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Çubuklu iskele bugün saat 9 san sonra patladı.Yanlız limon rengi ile av yapan arkadaş herkesi mest etti,resmen her atışında çinekop değil sarı kanat aldı.Ben her zamanki gibi beceremediğim için çinekop Çaparisi çalıştım sonuç hüsran.Yanlız 15 adet yemlik için kraçe aldım ,sonra takımları topladım.Ama yazık desem nefese yazık

@Zafer61 abi ümidi kesmek olmaz. Israrla denemek gerek. Pazartesi salı millet balık çekerken ben sıfır çektim. Perşembe cuma şansım açıldı, iyi balık aldım.

Benzer şekilde cuma günü hepimiz balık alırken ustalardan bir abimize bir türlü gelmiyordu. Abimizin mutsuzluğu yüzünden okunuyordu. 🙁
Sonra balık kesti, hiç birimiz alamaz olduk, birden bire şanssız abimiz balık almaya başladı. Hepimiz şaşırdık. 🙂
Kimsenin balık alamadığı anlarda o 1-2-3 derken nevaleyi doğrulttu valla. 👍

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back