Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uthmani

Yeni Üye
Hangi balık için 1kilo acaba amatör balıkcılık limiti 5kg değil mi yeni düzenleme mi yapıldı döküman varsa paylaşır mısın telefona kayıt edelim
Evet 5kg limit. Bana kalırsa bu 3kg olması lazım.

Tabi ticaretini yapanlara da büyük caydırıcı cezalar olması, denetlenmesini de sıkı olması lazım.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Çubuklu iskele bugün saat 9 san sonra patladı.Yanlız limon rengi ile av yapan arkadaş herkesi mest etti,resmen her atışında çinekop değil sarı kanat aldı.Ben her zamanki gibi beceremediğim için çinekop Çaparisi çalıştım sonuç hüsran.Yanlız 15 adet yemlik için kraçe aldım ,sonra takımları topladım.Ama yazık desem nefese yazık

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Zafer61 abi ümidi kesmek olmaz. Israrla denemek gerek. Pazartesi salı millet balık çekerken ben sıfır çektim. Perşembe cuma şansım açıldı, iyi balık aldım.

Benzer şekilde cuma günü hepimiz balık alırken ustalardan bir abimize bir türlü gelmiyordu. Abimizin mutsuzluğu yüzünden okunuyordu. :(
Sonra balık kesti, hiç birimiz alamaz olduk, birden bire şanssız abimiz balık almaya başladı. Hepimiz şaşırdık. :)
Kimsenin balık alamadığı anlarda o 1-2-3 derken nevaleyi doğrulttu valla. :harika:

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çubuklu iskele bugün saat 9 san sonra patladı.Yanlız limon rengi ile av yapan arkadaş herkesi mest etti,resmen her atışında çinekop değil sarı kanat aldı.Ben her zamanki gibi beceremediğim için çinekop Çaparisi çalıştım sonuç hüsran.Yanlız 15 adet yemlik için kraçe aldım ,sonra takımları topladım.Ama yazık desem nefese yazık
Abi ekipman mı yoktu, aynı yöntemi deneseydin...

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Engin79 Yok yok asla moralim bozulmaz çünki av bizim için senin gibi güzel dostları tanımak ve kafa dağıtmak.Hele bugün yaşadığım olaydan sonra (bir abi çok bilmişlik yapıp yardımımı kabul etmeyip tripotu denize düştü maalesef onu almak İçin ondan çok ben uğraştım ama giden gitti)senin gibi dost aramaya inatla devam edeceğim.Zaten ben rapala atmıyorum sebebi;170 gr kurşun anamı ağlatıyor :)birde yanımdaki avcıları acemilik yapıp rahatsız etmemek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...