Gecenin bu saatinde aklımızı aldın hocam 🙂) Maşallah bereketli olsun. Av ile ilgili biraz ayrıntı olsa güzel olurdu

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecenin bu saatinde aklımızı aldın hocam 🙂) Maşallah bereketli olsun. Av ile ilgili biraz ayrıntı olsa güzel olurdu

İstanbula döndüm. Akşam iş çıkışı yağmur altında spin takımları çıkardım. Salladım salladım tık yok, takip yok. Nolcek dedim bu halimiz. Rüyadan uyanmış gibiyim. Çanakkale levreklerimi de paylaşayım tam olsun 🙂Medaratörden ve diğer tüm arkadaşlara vasiyetim olsun.
Eğerki bir gun duyarsanızki kıyıda sabaha kadar balık vuracak diye beklerken soğuktan donmuşum ölmüşüm.
Ahada tek sorumlusu bu arkadaşımızdır.
Atın bu arkadaşı forumdan. Çikartın gönderin forumdan.
Bu nedir böyle yaw. İnadına inat kör gözüme sokar gibi her paylaşımda okadar dişli bu kadar sarı bu kadar kırmızı.
Gunlerden pazartesi. Nasil gaza geldiysek bu yağmurda niyeti bozup dısardaki yağmuru bile gözüme kestirip acaba gitsemmi diye kendi kendimi cesaretlendiriyorum. Sol taraftan bir ses hadi hadi diyor. Sağ tarafımdaki bok yeme otur diyor.
Hirsimda oturdun en incesinden çapari dizmeye çalısiyorum.
Nolcek bizim halimiz böyle.
sizcede biraz ufak degillerimi?İstanbula döndüm. Akşam iş çıkışı yağmur altında spin takımları çıkardım. Salladım salladım tık yok, takip yok. Nolcek dedim bu halimiz. Rüyadan uyanmış gibiyim. Çanakkale levreklerimi de paylaşayım tam olsun 🙂84877 dosyayı görüntüle
Teşekkürler 🙂 İstanbul avrupa yakası 20.30 22 arası kullandığım sahteler resimdeki savagear prey 110 mm özellikle kırmızı kafa cok iyi çalıştı bugünGecenin bu saatinde aklımızı aldın hocam 🙂) Maşallah bereketli olsun. Av ile ilgili biraz ayrıntı olsa güzel olurdu
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet ufaklar biraz. Ayağımda 43 numara bot vardı. Botun boyunu kıstas aldım. toplamda 3 kg geldi. Ama gönül isterdiki tanesi 3 gelsin, o da başka sefere inşallah.sizcede biraz ufak degillerimi?
sizcede biraz ufak degillerimi?
Deniz levrekleri avlama limiti 25 cm. 26 cm olanlar yasal olarak avlanıyor. Tabi sürekli levrek avlayan ustalar muhtemel bunları iade ederdi fakat benim gibi ömründe 1 kez levrek avlamış olan acemiler limit dahilinde ise alıkoyabilir diye düşünüyorum.Daha benekli olanlar var sanki.
Masallah 🙂
Saolasın yasinMasallah 🙂