Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
10 paralık alba kamış ( 3 metre boyunda 100 gr atarlı) 5 paralık çok eski 40 lık alba gama makine ve 40 gr kurşun arkası rapala 🙂
Yerine göre ve suyunu bulursan çok da pahalı ekipmanlara gerek yok aslında

84923 dosyayı görüntüle

84922 dosyayı görüntüle

Maşallah. Daim olsun.
Sonuçta balığı iğne yakalar dicem ama o iğneyi yerine oturtmakta marifet tabii. Hele bide kısmette varsa...

Acemi ama yaratıcı.. Çözümsüzlükten, çözüme..

Dosyalar

• IMG_20181211_173143.jpg
    IMG_20181211_173143.jpg
    70.2 KB · Okunma: 516
  • IMG_20181211_173137.jpg
    IMG_20181211_173137.jpg
    70.2 KB · Okunma: 459
@atabari Ömer kardeşim güzel avlar geçirdin bırak öyle kalsın öyle hatırla..... bazı şeylerin özelikle eleştirinin ne sonu var ne başı en önemlisi kendi vicdanın gerisi önemli değil senin vicdanen için rahatsa cevap verme susmak en güzel yöntem bazen bu hayatta en güzel yöntem...tebliğ nedir belli tutulan balıklar belli artık yaşatmanın da imkanı olmadığına göre afiyet olsun sana inan ki ilk avında bunun yarısı kadar levrek tutan bırak sürekli tutan görüyorum uyarsan bile nafile veya 3tane 3kilo 4 kilo balık yakalamış ustam dediğim adam bunun önü yok yani en temizi vicdan limidin vicdanın olsun dert etme gerisi çözülür

Maşallah. Daim olsun.
Sonuçta balığı iğne yakalar dicem ama o iğneyi yerine oturtmakta marifet tabii. Hele bide kısmette varsa...

Eyvallah kısmet tabiki hemen bi örnek vereyim " aynı bilgi ve tecrübeye sahip 4 arkadaş aynı ekipmanlarla yanyana kurşun arkası atıyor , içlerinden biri 8 balık alırken diğerlerinde hiçbirşey yok " buna benzer durumlar yaşadım

Eyvallah kısmet tabiki hemen bi örnek vereyim " aynı bilgi ve tecrübeye sahip 4 arkadaş aynı ekipmanlarla yanyana kurşun arkası atıyor , içlerinden biri 8 balık alırken diğerlerinde hiçbirşey yok " buna benzer durumlar yaşadım

Haydeee. Bu çok tanıdık geldi 🙂
O gün yanımda balıkları alıp toparlanıp giderken kalan yemlik istavritleri alay edercesine bana bırakan sizmiydiniz yoksa. 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back