Ne , neresi , ya bi susun duyamıyorum , mera neresi dedin. Hay allah bi öğrenemedim 🙂))Galataport İnşaat alanının içinden yasak bölgeden aldım Kerem suusss aman kimse duymasın
Ne , neresi , ya bi susun duyamıyorum , mera neresi dedin. Hay allah bi öğrenemedim 🙂))Galataport İnşaat alanının içinden yasak bölgeden aldım Kerem suusss aman kimse duymasın
Gecen hafta firtinadan once alapli ve ereglide kovalar doldu, 1 metre dalgada balik aldilar yemli.. ancak balik akcakocaya ugramadi 🙂 aglarda dolu cikti.. ancak balik bir gun yapip bir gun durdu.. boylar buyuk ve avlar keyifliymis anlatilana gore..Şu alaplı ya akçakoca üzerinden kaç defa gidip geldim ne levrek için nede lüfergiller için olta atamadım da gıcık oluyorum kendime 🙁
@Apathetic oralarda değilse bile belki bilgi verebilir 😀😀😀😀
Gecen hafta firtinadan once alapli ve ereglide kovalar doldu, 1 metre dalgada balik aldilar yemli.. ancak balik akcakocaya ugramadi 🙂 aglarda dolu cikti.. ancak balik bir gun yapip bir gun durdu.. boylar buyuk ve avlar keyifliymis anlatilana gore..
Su an deniz cok yuksek ve haber yok 🙂 akcakocaya ise ugramadilar, ordaki arkadaslar 1-2 metre yuksekliginde denize bakip ic cekiyorlar 😀Halamı ziyaret edesim geldi Alaplı da 😀😀😀😀😀
Büyüğümüzdür beraber edelim, el öperiz.Halamı ziyaret edesim geldi Alaplı da 😀😀😀😀😀
Süperdi.Çok güldüm.🙂🙂🙂Halamı ziyaret edesim geldi Alaplı da 😀😀😀😀😀